Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ulrik19
üzenetére
Hali!
1. Ha nálad fut 2000 alatt, akkor mindenhol kell futni 2000 alatt. Ha nem így van, akkor ahol nem fut ott valami gond van. Az Office és/vagy az OS van "megrogyva"
2. A fájl szinten hozzáférés addig jó, amíg nem kell foglalkozni hozzáférési jogokkal, például ha egy szerveren van a fájl. Ha ott korlátozva van hozzáférés és/vagy a fájl jogok nem megfelelően vannak beállítva, akkor azon a fájlon nem kell fájlműveleteket elvégezni.
(persze szerver alatt nem a húgom gépét értem, ami szomszéd szobában van
)3. Természetesen a kódot kifogástalan, nehogy azt gondold, hogy a kódod kritizálom, dehogy. Ezek csak észrevételek/tények, amit Pulsar-nak kell végig gondolnia/gyakorlatban megvalósítania, alkalmazni
Fire.
UI: Nem teljesen poénnak szántam a format c-t.
Annó írtam egy összetettebb macrót egy emberkének, nálam ment, nála nem, ua. az office volt fent nála is. Mindenféle hibákat dobált, ilyen csomag hiányzik, nem megnyitható, dll, parse error stb stb. 1 hétig napi 4-5x váltottunk levelet és szüntetgettem meg neki a hibákat, de mindig jött egy újabb. Na ezt meguntam, mondtam neki, hogy most 2 lehetősége van, az egyik hogy újratelepíti az OS-t meg az office-t, vagy a másik, hogy elfelejt.(nem vagyok én System Repair
)
2-3 óra múlva hív, hogy megtörtént, és az 1 héttel korábban küldött kód kifogástalanul működik...1 hetet szívtam, mikor már az elején megmondtam hogy format c, 1 hét alatt meg ki tudja hányszor újra lehetett volna telepíteni az OS-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PH! Darts
- Projektor topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Gumi és felni topik
- Diablo IV
- Akciókamerák
- Milyen hangkártyát vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Annó írtam egy összetettebb macrót egy emberkének, nálam ment, nála nem, ua. az office volt fent nála is. Mindenféle hibákat dobált, ilyen csomag hiányzik, nem megnyitható, dll, parse error stb stb. 1 hétig napi 4-5x váltottunk levelet és szüntetgettem meg neki a hibákat, de mindig jött egy újabb. Na ezt meguntam, mondtam neki, hogy most 2 lehetősége van, az egyik hogy újratelepíti az OS-t meg az office-t, vagy a másik, hogy elfelejt.(nem vagyok én System Repair 
Fferi50