- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaliJoe
tag
Kedves Mutt,
Annyira tetszett a képleted és a megoldás (hogy nem kell hozzá makró), hogy úgy döntöttem veszek frissítést és áttérek az Office 2021-re, csak hogy azzal oldhassam meg a problémát.
Akadt némi gondom a verzió frissítéssel, de ma meglett az is. Azonnal nekiugrottam, beírtam a képletet, de sajnos nekem nem működik.
Jelenleg ez szerepel a cellában:=LET(Adathalmaz;INDIREKT("A2:E" & Öhsz;IGAZ);Sorok;SOROK(Adathalmaz);Adatsor;INDEX(Adathalmaz;SOR(INDIREKT("A2:A" & Sorok));1/2/3/4/5);aoszlop;INDEX(Adatsor;0;1);boszlop;INDEX(Adatsor;0;2);coszlop;INDEX(Adatsor;0;3);doszlop;INDEX(Adatsor;0;4);eoszlop;INDEX(Adatsor;0;5);SZUM(((aoszlop=K2)+(boszlop=K2)+(coszlop=K2)+(doszlop=K2)+(eoszlop=K2))*((aoszlop=L2)+(boszlop=L2)+(coszlop=L2)+(doszlop=L2)+(eoszlop=L2))*((aoszlop=M2)+(boszlop=M2)+(coszlop=M2)+(doszlop=M2)+(eoszlop=M2))))
Ez jelenleg annyiban tér el a tiédtől, hogy a ;1/2/3/4/5 (amit nem is értek, hogy mit jelent, és mire való, hogy azok nem szerepelnek {} kapcsos zárójelek között. Ha az ott tömbképlet akar lenni, akkor nem tudom (ebben az esetben, hogy csak azt alakítsa tömbképletté), hogy hogyan kellene azt beírni. Ha meg simán beírom a kapcsos zárójeleket elé és utána, akkor képlethibával el sem fogadja.Mit csinálok még mindig rosszul? Vagy mit nem csinálok? Tudsz ebben segíteni?
Előre is köszönettel, KaliJoe
-
KaliJoe
tag
Szia Mutt,
Le vagyok nyűgözve.
Ez a megoldás azért tetszik legjobban, mert nem használ Makrót, és mert Excel2021-ben is működik.
Holnap... ööö... azaz ma ki is fogom próbálni.Megjegyzem már én is attól tartottam, hogy makrót kell írnom hozzá, de Ti zseniálisak vagytok. Köszönöm értékes segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- MSI CYBORG 15 A13V
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged