Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
gurabli #39203 üzenetére
Hátha tudtok segíteni.
Milyen szoftverrel tudnám legjobban megoldani egy word doksi automatizált összerakását?
Fix layout, mindig egy oldal. Adott helyen van egy kép, ami mindem esetben cserélődik, ahogy kb. 5 adat, amit egy Excelbol hívna be. Utóbbira még jó is lehet a Word körlevél funkciója, úgy latom meg tudom oldani a dolgot.Utána az elkészül oldalakat egyenként kellene menteni, fájlnév pedig lehet pl. a Heading1. Erre láttam fizetős megoldást, de hátha könnyen megoldható.
Ez már Word és Excel kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest