Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
válasz
FSR-27
üzenetére
Szia!
Ahogy látom már kaptál segítséget, de mivel a tegnapról elmaradt, rangsorra vonatkozó képlet nem került konkretizálásra , illetve nem értettem a fórumtársak által közzétett képleteket, ezért ki kellett próbálnom, mert kíváncsi lettem a működésükre, így készíttetem egy fájlt, amiben az átláthatóság kedvéért piros színnel jelöltem azon cellák adatait, ahol képlet található.
Fferi50: Csak ámulok, hogy mekkora ötlet a fejlécekre hivatkozva szűkíteni a tömböt, miközben én azon gondolkodtam, hogy névkezelőben kellene összehozni az egyes versenyek összpontszámait ahhoz, hogy ne kelljen segédoszlop.

Mit értesz az alatt, hogy
"Abban az esetben, ha valamelyik részpontszám beférne a 3 legmagasabba (ami egy-két verseny esetén előfordulhat)"?
Ahogy én tapasztaltam nem fordult elő hiba a képlettel 5 verseny esetén. Akkor is jól működik, ha több versenyen elért pontszám azonos. Én vagyok az értetlen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50