Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
Közben teszteltem, de azt a megoldást kaptam, amit vártam.

Az alábbi képletet írtam be a hivatkozás tábla hivatkozási cella mezőjébe, ami működik is kattintásra. Azonban, ha bővül a táblázatat +sorral, akkor ugyanúgy a korábban utolsó cellának azonosított cellára lép. Belelépve a hivatkozásszerkesztőbe látni, hogy a képletes mezőben a korábban azonosított cella száma van írva. Tehát ez a kattintásos megoldás 1 alkalommal használható jelenlegi ismeretem szerint.
=INDEX(D
;MAX((D
<>"")*(SOR(D
))))Rosszul csinálok valamit, vagy ez csak fix táblázatra használható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

;MAX((D
Fferi50