Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• EmberXY

veterán

válasz Fferi50 #32654 üzenetére

Szia!
    Lefelé bizony összeérnek, de csak amiatt, hogy a táblázattá alakítás során ugyebár kijelölve a táblázatot, végül kapott mindegyik egy fejlécet és valahogy egy plusz sort is alulra, de mivel egymásba nem lógnak bele, nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, plusz ugyebár ha sorokat szúrok be, akkor a hivatkozások is tolódnak, de ezek szerint ezen is bütykölnöm kell még.
    Oldalirányban van köztük 2 oszlop távolság, úgy nem érnek össze. Egyébként jelenleg 3 "sorban" vannak a táblázatok, soronként 14 db, és mindegyik 220 sort tartalmaz, de még kell további ~30 db, úgyhogy minimum 2 sor még kelleni fog. Elég nagy területet fed le a lapon, ezért is próbáltam úgy rendezni, hogy ne sok hely legyen köztük, így is rengeteg helyet foglal, ezért is lenne fontos, hogy a hivatkozások működjenek, és egyszerű legyen az adat felvitel, mert a csúszkával sokat kellene navigálni.

Reggel akkor ezzel folytatom, a kódot is átellenőrzöm, hátha rossz helyre tettem a módosítást, azután jelentkezem. Addig is köszönöm, hogy ennyi időt áldozol rám, lassan már szégyenlem magam, amiért ennyire dilettáns vagyok. :D

Új hozzászólás Aktív témák