- Meggyi001: Kuponok....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
perfag #30678 üzenetére
Valóban, sorry...
Jó, a forint megvan, csak a 8x8-as táblázatban teljesen random számok vannak. Köztük van olyan, ami 4 tizedes jeggyel rendelkezik, de van egész szám is. Nekem a gondom az, hogy ha beállítom a forintot, akkor mindegyikből mutat annyi tizedesjegyet, amennyit beállítottam. Ez jó, viszont az egész számok után is van tizedesvessző és 4 db 0-is. Illetve pl a 132,123-at is átírja 132,1230-ra. Próbáltam az egyéniben megadni így: 0,####" Ft", de ezzel meg az a gond, h pl a 132.0204 számból csinál 132,24 Ft-ot.
A dolgot még az is nehezíti, hogy az értékek változnak, tehát úgy kell megcsinálnom, h dinamikus legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest