Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
válasz
Fferi50
üzenetére
Igen, közben átgondolva rájöttem én is. Fordítási időben a függvény még kvázi nem is létezik, nem tud olyankor kód futni..
Az a baj, hogy ez egy elég speciális karakter.
A Segoe UI Symbol betűtípus (amit jó szívvel ajánlok mindenkinek, ha jeleket keres, mert gyakorlatilag szinte minden megtalálható benne) négy távoli unicode mezőjéről van szó (9632, 9633, 9640, 9660), amik pont kellenek a táblázatomba. (üres négyzet, teli négyzet, sraffozott négyzet, és háromszög) Viszont ezeket a speckó karaktereket sem a VBA szerkesztő, sem az immediate ablak nem tudja megjeleníteni
Ezért ilyen kerülőúton tudom csak beleírni őket a VBA kódba.Végül úgy csináltam ahogy te is írtad, hogy nem constant, hanem sima string variable lettek.
Lehetett volna mindenhova ChrW(9640)-et írni, de akkor mindenhol lefutna a függvény, lassul a kód. Úgyhogy inkább az elején egyszer beleteszem őket változóba, így inkább +memóriát áldozok erre.
Nem mintha ebben az esetben sokat számítana, de fő a tudatosság
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezért ilyen kerülőúton tudom csak beleírni őket a VBA kódba.