Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
válasz
Fferi50
üzenetére
Igen, közben átgondolva rájöttem én is. Fordítási időben a függvény még kvázi nem is létezik, nem tud olyankor kód futni..
Az a baj, hogy ez egy elég speciális karakter.
A Segoe UI Symbol betűtípus (amit jó szívvel ajánlok mindenkinek, ha jeleket keres, mert gyakorlatilag szinte minden megtalálható benne) négy távoli unicode mezőjéről van szó (9632, 9633, 9640, 9660), amik pont kellenek a táblázatomba. (üres négyzet, teli négyzet, sraffozott négyzet, és háromszög) Viszont ezeket a speckó karaktereket sem a VBA szerkesztő, sem az immediate ablak nem tudja megjeleníteni
Ezért ilyen kerülőúton tudom csak beleírni őket a VBA kódba.Végül úgy csináltam ahogy te is írtad, hogy nem constant, hanem sima string variable lettek.
Lehetett volna mindenhova ChrW(9640)-et írni, de akkor mindenhol lefutna a függvény, lassul a kód. Úgyhogy inkább az elején egyszer beleteszem őket változóba, így inkább +memóriát áldozok erre.
Nem mintha ebben az esetben sokat számítana, de fő a tudatosság
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Robotporszívók
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- Apple asztali gépek
- Horgász topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ezért ilyen kerülőúton tudom csak beleírni őket a VBA kódba.