- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Nehogymár akkora feladat lenne a kedves microsoft programozóknak kikapcsolhatóvá tenni azt a nyomorult ágat. Szerintem egész egyszerűen senki nem gondolt arra az eshetőségre, hogy valakinek ebből esetleg hátránya származhat. Én továbbra is úgy gondolom, hogy az excel hibája, mert nem engedi meg, hogy úgy alakítsam a feltételt, ahogy én akarom. Felülbírál engem, pedig én jobban tudom, hogy mit akarok csinálni. Tudom hogy a függvényeknek nincs sok közük a programozási nyelvekhez, csak példának hoztam fel, hogy nem teljesen elrugaszkodott ötlet, mert máshol simán lehetséges.
Nekem egyébként semmi bajom az excellel, de most igenis korlátoz. Idegesítő, hogy ilyen eshetőségre nem gondoltak a készítői. Ez mindenképpen az ő hibájuk szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged