Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gdodi
csendes tag
Köszönöm, értem.
Én még csak ott tartok, hogy amit rögzítek, azt próbálom értelmezni. Viszont így sikerült rögzíteni, azért lett ilyen. Rögzíteni viszont csak azt tudtam, hogy kijelölök sorokat, majd másolom, vagy törlöm, itt nekem most az volt a lényeg, hogy nem tudtam megoldani, hogy egy külső változótól függően módosuljon a sorok mennyisége. Ezt formailag meg lehet adni valahogy? Arra gondolok, hogy van egy "s" számú sorom, ami időnként változik, most mindegy miért. Azt szeretném elérni, hogy mondjuk a 10. sortól egy s számú sort másoljak, vagy töröljek, azt meg lehet adni valami olyasmi formátumban, hogy Rows(10:s), vagy ilyen nincs? Persze próbálkoztam, de csak hibaüzenetet kaptam.
Azt is szeretném megkérdezni, hogy van valamilyen letölthető anyag, ami segítene a tanulásban?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Synology NAS
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest