Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
Az angol szöveg fordítása a következő:
Nem következetes az, ahogy a kimenetét képezi. Olykor képletek alkalmazásával, így módosíthatod az adataidat, az eredmények automatikusan frissülnek. Más eljárásokban az Excel értékekként tárolja az eredményeket, így aztán hiába változtatod az adatokat, az eredmények nem tükrözik a változásokat. Mindig ellenőrizd, érted-e, hogy mit csinál az Excel.
Szerintem az Excel csak hülye kérdésre ad hülye választ. A hangsúly az utolsó mondaton van. Aki használni akar egy programot, ismerkedjen meg vele. Az első mondatot hamisnak tartom.
Szerintem ezen a fórumon magyarul kellene írni, azt is helyesen, szabatosan, hogy érthető legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Autós topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- Íme az új Android Auto!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Fferi50