- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekkec
aktív tag
Köszönöm a próbálkozást!
Nekem olyan megoldás kellene, ami azt csinálja, hogy X cellát Y értéke alapján színez. Jelen esetben a szabályt nyerjük ki más cellákból, de a színt a saját érték határozza, szóval X cella színe X értéke alapján színeződik.
A Te példádon keresztül magyarázva:
Maradjunk az így kialakult szabálynál, érték 1 piros, érték 5 sárga, érték 10 zöld.
Én úgy szeretném, hogy A oszlopban lévő cella értékek alapján lenne színezve a D oszlopban lévő cella párjuk. Szóval a szabály szerint, és az aktuális adatok szerint: D1 piros mert A1-ben 1 van, és fokozatos színátmenet D10-ig amiben zöld, mivel A10-ben 10es érték szerepel.
Mindeközben persze A1-től A10-ig is érvényesíteném a formázást, szóval Ők a saját értékeik alapján kapnák a színüket, ezért gondolkodtam egy makrónk, ami "átmásolja" az aktuális árnyalatot az A oszlopban lévő cellákról a D oszlopi cella pároknak, de ez valamiért nem megy.
Ezt szeretném (csak illusztráció, egyesével kiszíneztem
):
Tudom, hogy van olyan lehetőség, hogy "Formázandó cellák képlettel" itt színenként lehetne azt megoldani amit szeretnék, de én egy széles spektrumon szeretnék értékeket összehasonlítani, így színárnyalatokra lebontva egyesével kéne szabályt kreálnom, ami nem jó móka.
Ezért gondolkodom ezen a színskála dolgon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Borderlands 4
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest