- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooooobi
őstag
Nem sokat játszom, annyira nem vagyok képben. De olyankor mi van, hogy megölöm a healert, ki is írja a játék, hogy meghalt, de rá fél percre már megint 4en vannak ellenem? Azt sajna már nem tudom imlyen vadászok voltak.
-
ooooobi
őstag
Ez max annak müködhet aki még nem adta hozzá a fiókjához a új ingyenes verziót, àrulják még mindig sok helyen, de nem vagyok benne biztos, hogy megéri. Persze nem kell annyit farmolni, de elég jól adja alapból is a silvereket szerintem.
-
ooooobi
őstag
Periodic questeknél az a doboz mi lenne amúgy?
-
ooooobi
őstag
Be kell állítani prioritást, hogy melyik karakterrel akarunk inkább lenni. Mikor elsö helyen a Monster volt nekem akkor folyton ezt a 1mp-es kidobálást csinálta. Beraktam Elsönek az assaultot második helyre meg a monstát azonnal talált csapatot. De lehet csak mák volt.
-
ooooobi
őstag
Meg van régóta, de csak pár napja kezdtem neki. Igy az elején még ég´sz élvezetes, de a Steam Charts adatokat látva sajna elég rosz a helyzet. Utolsó 30 napban majdnem 70%os játékosvisszaesés. Valamit ki kell találniuk a készítöknek, mert így hamar eltünik a játék, pedig egyáltalán nem rosz.
Új hozzászólás Aktív témák

- 4Hónapos Apple iPhone 17 Pro 512GB Silver 1OO% ! még 8 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- Apple iPhone 11 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung RL55VTEBG hűtőszekrény használt
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest