Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
rogers
aktív tag
Hát ez érdekes, már vártam vmi ilyesfajta hozzászólást :)
Az igaz, hogy a teremtéselmélet gázos és a kereszténység csak egy a sok vallás közül, de ne feledjük, hogy a világ létrejöttének magyarázata szinte minden vallás ''kötelező irodalmában'' szerepel. Hovatovább eléggé hasonló módon, ami azért elgondolkodtató...
Habár én is az evolúciós elméletet támogatom, az eredeti darwini koncepcióban azért jónéhány rés van (pl. csak a véletlen mutációk önmagukban túl lassú változást okoznak ahhoz az időkerethez képest ami alatt kifejlődött a Föld mai élővilága), ráadásul Darwin csak az ősrobbanás után jön, azt pedig még külön meg kell magyarázni, hogyan lesz a semmiből minden. (anyag-antianyag magfizika). A teljes evolúcióelmélet elég sok tudományág kombinációjából áll és bár technikai értelemben tudományos, de egyre több olyan alaptörvényre épít, melyek absztraktak és éppen annyira nem kézzel foghatóak és vizsgálhatóak, mint maga a Jóisten...
Olvastam már olyan véleményt is, hogy az egész tudomány és tudományosság a modern huszadik századi ember találmánya, amolyan technomítosz. Sokan közülünk ebben hisznek, mert ez áll közel a gondolkodásunkhoz. Könnyen meglehet, hogy amit mi ma tudománynak hívunk, ezer év múlva már csak olyan lesz, mint most nekünk a Biblia.
Látni kell tehát, hogy korántsem olyan egyértelmű a helyzet, mint amilyennek látszik.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- DELL G5 25 5587 Gamer notebook
- Lenovo ThinkPad T14s Gen3 : i5-1240P/16GB/256GB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- ALKALMI ÁRON! - Vadonatúj állapotú Xbox Elite Series 2 Core Kontroller - 1 Év Alza Garanciával!
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple watch series 7 44mm szürke 87% BT
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest