- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
tomcs
őstag
nem olvasol? 2 hozzaszolassal lejjebb irtam hogy _szerintem_ miert hasonlitanak. :)
evolucioelmeletben meg termeszetesen vannak resek, es szepen be is lesznek tomkodve. lehet hogy a folyamat soran par dolog komolyabb valtozason megy keresztul, de ugye ez jelensegek modellezesenel nem ismeretlen. volt amikor az elektromossagrol annyit tudtak hogy ha osszedorzsolsz dolgokat akkor szikraznak. aztan meg mar vilagitasra is jo volt ma meg egesz sokmindenre vitte. az meg hogy valami epp annyira vizsgalhato-e mint az uristen vitatkoznek. az uristen ugyanis azon tul hogy nem lathato semmilyen modon nem mutathato ki, nem modellezheto stb. pl atomokat se sokan lattak megis tudjuk hogy az anyag atomokbol all azok meg meg kisebb reszecskekbol.
Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Vicces képek
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Horgász topik
- Bestbuy játékok
- Parfüm topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest