Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Folze
aktív tag
d(°_°)b - DONNAS - Gold Medal (2004)
Roisin nagyon is formabontó dalokkal szórta tele albumát. A Donnas-lányok egyáltalán nem, jobbra is sikeredett, mint az előző! Dallamosabb picit, finomodott a stílus, mondjuk azt, érettebb lett...
Megvolt ma a beszéd. Tiszta víz csordogált a pohárba, de nagy része a sötét palackban maradt, amire hihettem volna: méreg! Halálfejek nélkül is egyértelmű! Ha nem is gyorsan ölő, de minden bizonnyal valamiféle rejtélyes vegyület...
Egy kutatással foglalkozó intézmény foglyai vagyunk, fizetett kísérleti alanyok. Szám szerint nem tudom pontosan, hányan, de jó sokan. Egy hónap képesség felmérés után kiválasztanak 19 egyént: 7 nőt, 12 férfit. Jelen pillanatban nem vagyok annak tudatában, lennék-e a kiválasztottak közt. A pénz miatt mindenképp, a lelki üdvöm meg nem érdekel...
d(°_°)b - AVRIL LAVIGNE - Let Go (2002)
...Elfogadom, hogy nem állok ellent semmilyen direkt generált agyi behatásnak. Inkább próbálom felfogni értelmét, amiből talán újabbak születnek, regenerálva ezzel az önkényes támadást...
Ilyenféle hablatyot írtam alá. Nem megbánandó egyáltalán. A számlámra már át is utaltak egy kellemes kis összeget. Mindenkiére. Erre a hónapra tuti. Az itteni ellátás teljesen ingyenes, plusz kérhetünk bármit értelmes kereteken belül. Öröm és riadtság, nagyjából ez jellemző most mindenkire. Szép lassan el is vonultunk, mert
Holnap kezdetét veszi, amiért valójában idejöttünk!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest