- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arlekim
aktív tag
Nálam a c20ne motor mindenféle állítás nélkül 95-ös után jól kultiválja az e85-öt. Rég nem lett cserélve légszűrő, így minden bizonnyal nálam a kevesebb levegőmennyiség miatt birja jól. Úgy tudom hogy jellemző probléma hogy a motor túl sok levegőt kap. Érdemes megpróbálnod a filter alá egy sűrű, de vékony szivacsot berakni, amivel kordában tarthatod a levegőt. A kollégának clionál és civicnél is ez a megoldás segített.
-
FF23
őstag
Nem megoldás, ez még csak egy találgatás, hogy hátha...

Ha van ilyened, akkor a tágulótartály közelében keresd és állítsd be értelemszerűen:
Az is lehet, hogy 98-on van és eddig 95-tel jártál vele.
Az E85 100+ oktánszámú, ezért nagyobb előgyújtás kell hozzá még fele-fele aránynál is. Amennyiben (még) nem kopogásérzékelős, a motorvezérlő rendszer(ECU) nem tud magától átállni a változásra. -
Luighi
senior tag
Megértem a helyzeted - én is azért akartam az autómba szereltetni, hogy spóroljak, sajna nem jött össze. Legjobb megoldás lenne, ha már lenne a piacon elérhető áron tiszta elektromos autó, amivel a napi 30-50km-t fillérekből megjárnám. Vagy ha a munkahelyem közelébe költöznék

-
Luighi
senior tag
Szia,
én nemrég éltem át egy bioetanol-vezérlős történetet, remélem tudsz meríteni a tapasztalatomból.
Eredetileg egy '91-es 1340cm3 benzines Honda Civicbe szerettem volna beszereltetni a kütyüt. A szaki nagyon rendes volt, lebeszélt róla, illetve ő beszereli, de csak a baj lesz vele, mert régi a motor, régi technika, 18 illesztési/érzékelési/vezérlési pont van, ezáltal sok lenne a hibalehetőség.
Hallgattam rá, a vezérlőt inkább anyumnak adtam, az ő 2002-es C Corsájába a fedélzeti computer és a fiatalabb technika miatt könnyebb volt beszerelni, jobban össze lehetett hozni az autót a vezérlővel. A beszerelés múlthét pénteken megvolt, 1:3 arányban tankoltunk kilencvenötöst:etanolt. A motor halkabb lett, jobban húz (teszteltük a kis korzát négy nagydarab utassal) és ami a poén, hogy 5.4l-es fogyasztásra állított be a szaki. Ezt persze majd csak pár nap múlva tudom megítélni, hogy igaz-e.
A lényeg, hogy régi autóba nem érdemes beszerelni, mert csak a baj lesz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jövedelem
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 512GB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest