Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mannon
tag
meg, csak nem vágom multi, lan thémában h szuperál....
én benne lennék"For the Horde"
-
Mannon
tag
Én sem találtam...azért kérdezem...hátha csak béna vagyok...de nemm...juhuuuu...
Benyomtam egy nagy adag teát
Képzeld ...nagyon jók lettek a képek a barinőmről...amiket fotoztam...neeeeeeeem lehet...nem rakhatom fel...
Mannon??? Te magadban beszélsz?
Igen...tudod ez olyan mintha a falnak mondanád csak kicsit hangosabb.
Lol"For the Horde"
-
Mannon
tag
Reggelt!
"For the Horde"
-
Mannon
tag
válasz #70869248 #1353 üzenetére
Jól van na...oké...akkor látom...
Tud valaki erről valamit mikor...hol...merre...
Bővebben: link"For the Horde"
-
Mannon
tag
válasz silver-pda #1339 üzenetére
de rég láttalak...cijjjja...
Mi a pálya??? Mesélj!!!"For the Horde"
-
Mannon
tag
Az elfogyasztott energiád biztos visszavág benyo...
kv...amúgy meg 10.e van....fizu....hihihi
pénzt ide...
benyo:léccccccci léccccci....nézd meg a mailedet...de ne a mailboxosat..mert azt már kivágtam...az ablakon....hanem a freemaileset...ami ugyan az mint a mailboxos...csak freemailes...
Mannon...tünés a gép elöl"For the Horde"
-
Mannon
tag
Ne légy szomorú kedves...az élet túl hamar elszáll, hogy szomorkodj....inkább tervezz és épitgetsd a gondolatokat a fejedben...akár miről is legyen szó...
Benyo...ismered ezeket a gameket???
Bővebben: link
-
Mannon
tag
Reggelt...mogyik...!!!
Álmos vagyok...arra ébredtem, hogy meg akartam fulladni...jah...egyesek gondolják...bárcsak...de sajnálatukra. NEM!!! Még élek...
Hihihihi...Szabadnap...Hawaii..."For the Horde"
-
Mannon
tag
"For the Horde"
-
Mannon
tag
LOL...
Most lebuktam...
Arra gondoltam, hogy...indulok az olimpián ebben a sportágban...műsoros zsepi-röptetés...én lennék az első magyar...
Igen...nem kell úgy bámúlni a hozzászólás idejét...most keltem fel...ennyi jár ...nem???Amúgy meg maradt pontosan 1 órám baromkodni ...aztán meló...
Ugyhogy el is kezdem..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Szép jó reggelt mindenkinek!!!
A takony szépen lassan ellep...és lázzal otthon gubbasztok...szóval...valaki vidítson fel please..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Reggelt....nátha...huuuu....torok....huuuu...no alvás
Levegövétel nuku..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Benyo...te kis dudálos...
"For the Horde"
-
Mannon
tag
Looollll ...nem ittam....csak keveset...de most a fejem szétrobb...a náthától....
Amúgy meg...remélem remekül köszöntöttétek a 2005-ös évet...
Én azt hiszem ...kb holnap reggelig lehúzom a redönyt...mert ááááááá...takonypóc..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Reggelt...
Egyenlőre többre nem vagyok képes...
Nagyon állat a MOHA S...ááááá medic es szitu...ezerrel...felrobbantam kb, hmmm 6-7X.... Amúgy tankos lövöldözös pálya nagy szivatás ...fej kepkodás százzal.De megcsináltam...
Mindenkinek BUÉK!!!!!!!"For the Horde"
-
Mannon
tag
Reggelt!!!...
Jujj...de aluszhatnékom van még...de nem lehet...
Benyo...hogy a MOH S milyen jó...szerelmes vagyok a II.vh-us játékokba...és ez már végleges.
B-type: Ez melyik game???(amivel játszol)"For the Horde"
-
Mannon
tag
Reggelt...
A szabadnap édes íze...
Továbbvitte a Csabi a COD..-t...most meg tűzök vietcongozni, mert elvonási tünetek jelentkeztek...
Puszi
ui: Egyszer én is játszottam a lotr 3 mmal..fönt volt talán egy hétig a gépen -.hát...valahogy nem kötött le...az a sok video demo...meg olyan esetlen szegény játék...de függetlenül ezektől gyönyörü volt a grafika...csak ámúltam és bámúltam...lehet hogy nem hagytam kibontakozni...meg mindig csak a Frodóval mehettem meg a barijával...bezzeg...ott virított a szépfiú is mellettük...de hát az még zárt rész...
Aztán uninstall...mert kidobtam volna az ablakon..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Szia koránkelö!
Ne is mond...tegnap már szenvedtem a melóhelyen...ma meg egyenesen undorodom bemenni...nem akarok....
Semmi karácsony hangulat...semmi...kiégett bennem az égő...vagy mi...a meló ezerrel lecsapja a biztosítékot bennem...
A COD-hez nem is tudtam még odaülni...mivel szombaton nem voltam otthon csak egy mosolyig...tegnap melóztam...ma is melózom...ahhhh
Pedig lenne már adrenalinom az öldöklésre.További szép napot..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Bakker...ennyi ajándékot, amit kaptam...és adtam...
Über happy feeling....
Jó éjt fiúk..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Kész a fadíszítés...tök egyedül csináltam és készítettem dara galuskát...hmmm...most meg a levesbe szaggatás művelete köv.
Lehet h háziasszony válik belőlem??? Nem hiszem
Ki hol tart a ténykedéssel???"For the Horde"
-
Mannon
tag
Rockin' around the christmas tree,
at the christmas party hop,
mistletoe hung where you can see,
every couple tries to stop.
üvölt a Mannon rezidencián...
Ezerrel kötöm a szaloncukrokat össze....fincsi töltött csirke illat...lol
3éve az elő 24-de...hogy nem kell melóznom..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Hááááát...
Kb egy hónapja telepítettem 2004es... tegnap uninstalláltam...aztán újra feltelep...frissssitettem és kapásból muszáj volt aktiválni...azt meg nem engedi...
Megnézem az oldalakat benyo
Thanks mindkettőtőknek...."For the Horde"
-
Mannon
tag
Jah...csinálhatnánk valami össszekattanást...lanparty...CS is lehet vagy nem tom...csak legyen már valami ...mert lankadok...sokat fogok dolgozni a két hétben...és mind 11 órákat...ugyhogy fejzsibbasztás kell szabadnapokra.
A Mogyifej is örülne egy lan partynak.
A Norton Antivirusom...megadta magát...aktiválni kell...de a kodokat a generalból nem fogadja el.Ugyhogy most veszélyes a talaj.
Mit tegyek?????
Heeeeeeeeelp"For the Horde"
-
Mannon
tag
-
Mannon
tag
Hmmmm....
Tegnap sikerült bemutatkoznom silver barátunknak...azt hiszem rendesen kiakasztottam...mert be nem állt a szám csak beszéltem beszéltem beszéltem.
jugg: nem tom hogy ki vagy...de nem szívlelem a képet a gépeden...ugye nem pucér kép??? vagy mégis??? Milyen a játék???"For the Horde"
-
Mannon
tag
válasz silver-pda #1029 üzenetére
Na szóval...az utca ahol gondolom lefele baktattál az a Mária utca...elég meredek.
Lent van a Toptéka...feljebb a supersize...és az utca teteje felé ugyan azon az oldalon az Oscar tk.Ez az. El sem tévesztheted...gyönyörű a kirakat...én kreáltam...
Better: Mostanság nincs sok időm irni, mert nyakamba vettem a világot...melót kell keresnem...mert ez a mostani haldoklik. Szóval...kaki az egész... Nincs kedvem karácsonykor melózni. Pedig vasárnap én megyek.Na mindegy...
Benyo: Köszi a képet.
[Szerkesztve]"For the Horde"
-
Mannon
tag
Estét....
Kitikkkk...teljesen.....minő meglepő új arcok...egy prérifarkas és egy ződpoló.
Legyetek üdvözőlve.Mostanság kevés az időm üldögélni a gép elött, de ...szerintem ez igy ok...
Mostpedig köv a +érdemelt szunya...
Puszi"For the Horde"
-
Mannon
tag
válasz silver-pda #942 üzenetére
Rajzfilmek rengeteg van...a hófehérkétől a jégkorszakig....a szörny rt-től a barbie é a koldus -ig..... a Pán Pétertől a Bionicle -ig.....makotól jeruzsálemig...(végzetes ösztön c film...paródia) ...Szóval...sok van és most még egy kupac karácsonyi Mickey egér+barátai...
Olyan göthös vagyok...fáj a torkom...és meg ne kérdezzétek miért vagyok fönt...
Alohaaaa"For the Horde"
-
Mannon
tag
válasz #70869248 #933 üzenetére
Igy vélitek....?
Nekem van igazolásom!!!!!!!! COD Azt hiszem meggyőző...beleszerelmesedtem a játékba...
Ma meló, úgyhogy nem leszek itthon...talán este...de este...aludnom kell mert holnap disznóvágás...Uhhh.vasárnap is..+meló...sűrűsünek a programok...szóval legközelebb hosszú távú számítógépnyüstölést csak hétfőn...bassszus...hétfőn is dolgozom és kedden is ....pufff szóval legközelebb jövö hét szerda...
Na de nem lennék Mannon, ha nem találnék egy két lopott percet..."For the Horde"
-
Mannon
tag
COD Nagyon big....
Jó éjt...
Aloha"For the Horde"
-
Mannon
tag
Hááááááát...azt hiszem el vagyok bűvőlve...már régen...Jesszus... nagyon jóra sikeredett ez a kiegészítő...
Igaz hogy elhaláloztam eddig kb 1010 x, de ...megérte...
Volt a ...''Kidobom a hóra''...tipusu szöveg is ...
Meg ''Tetves tróger M1 Carabine...hogy mindig ekkor kell töltened...''
És még merőben nem vagyok a végén...hála az égnek...
Hmmm...ezt lessétek kvfogyasztók....------>
Aloha
Benyo...ez nagyon kemény(cápás...) Ilyet még még még....
Amúgy a kis moki tánca a végén nagyon
-
Mannon
tag
Élek...csak elragadott a masodik vh...COD.kiegészítő..ááááááá +melóztam...
Pussz...fiúk...de most a csatatéren van rám szükség...
Ui: A monitor+Mannon="For the Horde"
-
Mannon
tag
Nem fogjátok elhinni... Bemegyek a szobámba melo után és egy bazi nagy uj monitor figyel az asztalon...
Jupiiiiiiii..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Aloha!
Ezt a lusta disznót...mint amilyen én vagyok...A szobámban lévő kupiról nem is beszélve...Hegyekben áll a mandarinhéj...és emlkszel benyó?:vágdostam ilyen kütyüket papírból...na még mindig ott van...de már csak a fele.KUPIkisasszony....
-
Mannon
tag
Szóval a mai napom igy zajlott:
Felkelés...
Trécselés veletek...egy kis csata Bastogne-ban kokszi hangerőn...
Aztán...felhívott a kedves fönököm...
En meg erre...
Most meg ilyen:
Ennyi"For the Horde"
-
Mannon
tag
Ezt meg kell mutatno...ez a zene...
-
Mannon
tag
Hát nekem nem jelenik mg semmi...béna vagyok...
"For the Horde"
-
Mannon
tag
gracie ...
Juhuuuuuuu... Bővebben: link
Hallgatott már valemelyikötök Dixie Chicks-et???"For the Horde"
-
Mannon
tag
Evvel nem csak te vagy igy...
-
Mannon
tag
válasz #70869248 #812 üzenetére
Autóverseny??? Valamit tegnap magyarázott Better, de csak foszlányokat hallottam... A biztonsági övet kösd be!!! Az egéren is!!!
A Vörös bealudt...én meg garázdálkodom.
Képzeljétek: hmmm.....Az egyik barétnőmet fogom fotozni...nagyon készülök rá, kiváncsi vagyok mit tudok kihozni a helyzetből. A csaj gyönyörű...gond nem lehet, csak azzal aki fotóz..(velem).beállitott helyszin, meg ilyenek...izg..."For the Horde"
-
Mannon
tag
REGGELT!
benyo: hogy te de hüle vagy... megörülös szöveged van ....
-
Mannon
tag
Lehet én is lehúzok a Mexicoba megnézem milyen arcokkal állok szemben,
még úgysem voltam ott.;}
na ez a csabi ...volt....az én nevemben
-
Mannon
tag
-
Mannon
tag
válasz Betterman #758 üzenetére
Méééé vagy fent...na indulás aludni--.....na az hogy én mér ...háááááááááát..
B-type...ugye tudod, hogy nem hanyagollak... , csak mostanság nem vagyok egészen egybe...de látod....mi most is itt vagyunk és te nem vagy...és mi itt vagyunk de te sehol sem....most hogy tudjuk hogy itt vagyunk és te nem, igazán itt vagyunk...., nem ugy mint te...na jó... szunya....
Szóval örülnék ha beavatnál a lelki állapotodba...ha nem privat..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Na ne má hogy kikezdtétek benyot egy ártatlan beszolásomért.......Rosszak vagytok...
Szombat este akkor összeülés????????????????,
Dolgozom aznap, de hazafelémenet...egy kis trécselés....lehet róla szó.....
Meglátjuk...
Ha kikészítenek a kedves tetü köpcsönzök akkor nem, de ha csak szimplán lefárasztanak, akkor okéééééééé"For the Horde"
-
Mannon
tag
Nem fogjátok elhinni....-de mégis.....Benyo megbütykölte a gépemet és mükszik...
Ezt kötelességem volt közölni....
Gracie ono ones more...senior...
Vietcong ezerrel...
Meg meló...
Ui: Nem ilyenek képzeltelek..."For the Horde"
-
Mannon
tag
Na ide susizzon senior! Nem jött mail....
Igy nem tudok rádcsörögni.....
Lenne kedves elküldeni a moorin@mailbox.hu mailcimre???
Gracie"For the Horde"
-
Mannon
tag
NEM::::::::::.nem küldi el az emailcimedre...mert rossz az emailcimed... adnál egyet???
-
Mannon
tag
Holnap mit csinálsz benyo??? Van kedved átugrani...ismizünk egy kicsit és megnézhetnéd a gépem...de csak ha nem gond...utasíts el ha gond...nyugottan...
"For the Horde"
-
Mannon
tag
-
Mannon
tag
Eddig minden oké volt...most meg szarakszik... a konfig benne van az adatlapomban...ha rám kattintasz meglátod. mit állitsak át a biosban?
"For the Horde"
-
Mannon
tag
Héééé fiuk...valaki ájöhetne csütörtökön és segíthetne összetörni a tetves gépem...
Eléggé összezuhanva majszolok egy zacsko cheeeeetost...pizzás...
-
Mannon
tag
Van netem...........format c után frissen.....JUPIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!
Megyek melózni.. Este csak a tiétek vagyok...igérem...segitsen már valaki a Gizinek (kisTixi) mert már nethiányos...
Este jövök...."For the Horde"
-
Mannon
tag
válasz #70869248 #523 üzenetére
Hogy te de hüle vagy!!!
Szerintem ott csak sokolt találhatna...de szörny tényleg lehet hogyvan...lehet...biztos...inkább felküldöm a fatert vagy a vöröst...hmmm..nem nem áldozhatják fel az életüket...az internetem miatt...nem lehet...felmegyek..."For the Horde"
-
-
Mannon
tag
Aloha!
Mi újság fiúkák? Kicsit pihengettem...amúgy meg elvagytok ti nélkülem is...vagy nem???
Kellene nekem egy server a joint operation nevü gamehez és sehol nem találok olyat ami müködne.Megőrülök...már fözöm is a főzetet a játék készítői ellen....áhhh nemmmm.
Help....."For the Horde"
-
Mannon
tag
-
Mannon
tag
válasz silver-pda #443 üzenetére
És ismerhetünk...vagy ki van zárva?....40-50 age???
"For the Horde"
-
Mannon
tag
válasz Namaszté #433 üzenetére
Jujjj...hát nem vágom h ki vagy...mindegy x.......birunk...(remélem nem az ellenségem vagy!!!!!!!!!!!
Ellenben...Bővebben: link
köszöntelek...."For the Horde"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest