Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Esik a hó! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Slax senior tag válasz  Kephamos

üzenetére Kephamos

üzenetéreNem napi 8 órában csinálom, de valszeg azt is élvezném, buli lenne! Szolgálati lakásban lakom, foglalkozásom gátőr. Az őrtelep és az itt lévő raktár megközelítését köteles vagyok megoldani, és ezt csak így lehet. Amúgy még lehet, hogy nem találkoztál ilyen figurával, mint én, mert egyszerűen imádok gépekkel dolgozni, a környezettől/időjárástól függetlenül (munkatársaim szerint nem is vok normális  ). A hótolást egy fülkenélküli tz4k14b [link] kistraktorral csinálom (legnagyobb élmény tavaly télen hóviharban, hajnalban, sötétben, a gátkoronán meredek part mellett tolólapozni, imádtam ). A hótolást egy fülkenélküli tz4k14b [link] kistraktorral csinálom (legnagyobb élmény tavaly télen hóviharban, hajnalban, sötétben, a gátkoronán meredek part mellett tolólapozni, imádtam ). Nyáron meg egytengelyes kaszagéppel [link] dolgozom, vagy bozótírtóval, vagy a kistrakival, vagy amit meg tudok csípni kipróbálni (pölö ezt [link]. ). Nyáron meg egytengelyes kaszagéppel [link] dolgozom, vagy bozótírtóval, vagy a kistrakival, vagy amit meg tudok csípni kipróbálni (pölö ezt [link]. 
 Nna ez nagyon off lett, bocsi. 
 [Szerkesztve]
 [Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). A hótolást egy fülkenélküli tz4k14b
 ). A hótolást egy fülkenélküli tz4k14b  ). Nyáron meg egytengelyes kaszagéppel
 ). Nyáron meg egytengelyes kaszagéppel  MADcat
 MADcat