Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
művésznő4
senior tag
Húha, jó rég nem írtam ide semmi tartalmasat.
Akkor hát gyorsan pár gondolatot ide firkantok, míg el nem felejtem...Wic: Eszméletlenül hiányzol...
De tényleg! Úgy szeretném, ha megint olyan lenne, mint nyáron... Emlékszel még? Az a rengeteg beszélgetés, sztorizgatás..néha kicsit uncsizgatás. De jó is volt az!
Hiányzik. :S Most meg szinte sosincs időm a legeslegjobb barátomra...
Utálom ezt.
Gyógyulj meg drága! Vagy legalább próbáld meg pihentetni a testedet, hogy ne fájjon. Nagyon bízom benne, hogy nemsokára elmúlik. Kitartás kisember!<3
Vladi valamiért haragszik rám, de nem tudom, hogy miért... Egyszerűen elképzelni sem tudom, de nem válaszol semmire...
Az előbb Anya is leordította a fejemet a "fogalmamsincshogymiért" miatt...
Nemrég még tök jó kedve volt, viccelődtünk, stb, erre most hív, lemegyek és elkezd velem kiabálni...
Megint halogatom a dolgomat, erre teljesen kiakadt és elkezdett kifigurázni. "Hogy tessék, majd ezt is beleírhatod a kis határidőnaplódba, hogy "Anya veszekedett velem...meg hogy megint ordítozik a semmiért"...
Fogalmam sincs, hogy ez most hogy jött ide vagy miről jutott eszébe, de nagyon rosszul esett, hogy olyasvalamivel "viccelődik" (illetve inkább gúnyolódik!), ami számomra az egyik legkedvesebb hobbim. Hát akkor tessék! Csak azért is beleírom, csak hogy igaza legyen!....
Gyerekek! puttputt, Geri, baluka, Thome, EczkE, Csemike és a többiek! Ne haragudjatok kérlek, hogy ilyen sokat kell várnotok a válaszaimra. Nagyon elfoglalt vagyok...
Alig bírom magamat utol érni. Talán jövőhét közepétől fellélegezhetek már egy kicsit és akkor neki ülök a dolgoknak. ~ Csütörtöktől. Bízzunk benne!
Addig viszont hajtás, hajtás és hajtás... -.-
Szeretném megköszönni annak a ~ 7-8 embernek, aki elküldte nekem a múltkori Ingrid Michaelson-os számot!
Ennyi emberre egyáltalán nem számítottam! xD Bőven elég lett volna egyszer is, de eszméletlen aranyosak vagyok, hogy egyből ennyien "ugrottatok"!
Köszönöm szépen, nagyon jól esett! <3
Főleg Gerinek, mert az ő jóvoltából az egész albumot letudtam tölteni.
Jah, Balukának meg hogy felajánlotta a matekkorrepetálást. Elkél a segítség.Tényleg. Még nem is meséltem a 2 legújabb kedves ismerősömről!
Balukáról és Thome-ról. Fantasztikus emberek. Nagyon megszerettem őket a legelső pillanattól. Roppant szimpatikusak nekem. Csak azt sajnálom, hogy nem ismertem őket hamarabb. Remélem, nagyon sokáig jóban leszünk egymással.
Thome-nak nagyon bírom a stílusát, az egyéniségét, egy jelenség az egész gyerek, na.Ráadásul ő lett az én "Vörösöm". (ezt csak mi értjük... ((: ) és az sem mellékes dolog, hogy kísértetiesen emlékeztet egy nagyon jó barátomra....
Ma ezt a zenét mutatta nekem:
Fall Out Boy - 20 Dollar Nose Bleed
Ti tudtátok, hogy a Fall out Boy-nak ilyen jó számaik vannak???
Nem semmi! : O Köszi Vörös! (;
Baluka. Ő teljesen más. Imádnivaló, kedves, udvarias, szeretetreméltó, segítőkész egyéniség. Az a tipikus jóbarát típus. Nagyon őszinte, érzelmes és jó ember! Kicsit talán túlságosan is. Azt hiszem, azért ennyire szimpi, mert sok mindenben hasonlítunk. Olyan, mint én fiúban.
Hmm...érdekes egy dolog ez. Mindenesetre nagyon örülök, hogy hűséges olvasóm lett. Egy ilyen személyiségnek nagyon szívesen ír az ember!
A mai napról, még villámban annyit, hogy feltettem a tegnapi szalagavatós képeket:
(idővel bővül a mappa...)
Nem tudom, hogy találta ki Lori, de ezt a számot nekem küldte!
Fogalmam sincs, miért, de nagyon bejön! *.* Alig bírom abbahagyni. Köszi szépen csajos! <3 Ezt tényleg eltaláltad! (;
- Dél körül elmentek Mamáék. Pénteken érkeztek és a hétvégét itt töltötték nálunk. A következő úti céljuk Kunhegyes volt. Most széépen végig látogatják az összes rokonyt.
Nándi hosszú-hosszú idő után hazalátogatott Németországból.
Egyre jobban megy a sora és nagyon úgy néz ki, hogy éttermet fog nyitni, mert tovább fogja bővíteni a vállalkozását. Jó volt újra látni, már hihetetlenül hiányzott nekem. Bezzeg kiskoromban milyen sokat voltunk együtt.
Sokszor gondolok rá, kár hogy ilyen messze költözött... de itthon akármennyit is próbálkozott, soha nem volt semmi jó lehetősége. Kint sokkal több esélye van a sikerre.
- Csütörtök este Csibénél aludtam az éjszakai szalagavató próba miatt. Aztamindenit, este láttunk egy olyan jó filmet, hogy nagyon! *.* Egy bébiszitter naplója
Mostanában egyre több jó filmet látok Scarlett Johansson-tól. Amennyire csúnyácska - bár ez csak személyes vélemény (Balázs pölö teljesen odáig meg vissza van értve) - annyira jó színésznő. Nagyon jól játszik minden filmjében. A kedvenceim tőle a Leány gyöngyfülbevalóval és a másik, amiről Vilmának mindig áradozunk Kisherceggel (pedig utálom az ilyen típusú filmeket!), a A sziget.
Kár, hogy az elejéről lemaradtam a tanulás miatt.Megnézném még egyszer!
Nagyon tetszett!Ma is láttam egy jót, pedig ezer éve nem néztem tv-t... Botcsinálta óvóbácsi Kicsit gagyi volt, mert teljesen rálehetett ismerni, hogy ez az amerikai Oviapu koppintása, de azért, tetszett. Érdekes volt látni szinte egy az egyben ugyanazt a filmet, csak német szemszögből. Bár én még mindig azt mondom, hogy mindenből az eredeti a legjobb...
Jajj, és a végére! Megmutatom, hogy milyen parfümöket vettem magamnak. Már nagyon rég szerettem volna..
Most pedig rohanok, ma már nem leszek. Holnap hosszú napom lesz, felelések, miegymás... Délután eredményhirdetés az egyik szomszédos iskolában a színházas versennyel kapcsolatban. Szintén ki kell csípni magunkat és azt sem tudom még, hogy mit veszek fel.
+ Nagyon úgy fest, hogy éjszaka megyünk zumbáázni!
Kipróbáljuk most egy másik helyen is. Egyetlen hátulütője, hogy nagyon későn kezdődik az óra, szóval előtte be kell fejeznem a tanulást. Remélem, jó lesz!
Sziasztok, jó éjszakát!
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Mobil flották
- LED világítás a lakásban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest