- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thom95
tag
Sziasztok!
Van egy darab 1 euro centesem, 2002-es, rákerestem a Googleban, találtam 1-2 darabot, de ilyen 230 euros áron. Van aki ért itt ehhez? Nem a nyerészség hajt, de azért kíváncsi vagyok, érdekelne a szerencsém, meg hogy valóban ilyen értékes darab lenne-e. -
Fred23
nagyúr
Megrendeltem egy számomra fontos fémpénzt, amit még 1990-ben cseréltem el úgy, hogy utána azonnal meg is bántam.
A számomra vett jelentése miatt ér sokat nekem, ha pénzben kifejezve nem is egy drága darab, szóval most nagyon örülök, és alig várom, hogy megérkezzen.
-
swoody
senior tag
Sziasztok!
Lehet ez egy altalanos kerdes, de az emlekermek amiket kiad az mnb, a 2 es 10 ezres neverteku ermek mennyire ertekalloak, illetve magat az arukat tartjak?
Koszontem szepen.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Belevágtam a régi és kortárs pénzek/érmék gyűjtésének hobbijába. Tudna itt valaki tanácsot adni , hogy mivel érdemes őket tisztítani? Olvastam ezt is ,azt is. Egymásnak néha ellentmondó állításokat is.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Gawamatsu
senior tag
Most találtam ezt a sajnos halott topicot.
A https://en.numista.com/ oldalon gyűjtögetem, regisztrálgatom a saját kollekciót.
Aki meg nem szeret keresgetni, annak jó pl az iOS app: Coinoscope.
Lefényképezi az érmét és a mintázat alapján kiadja, hogymi lehet.
Sajnos ilyet (kollekciókezelő) nem találtam még úgy, hogy érme s papírpénz is lenne egyben, mert abból is akad jópár ívnyi. -
vittgen
senior tag
Hahó emberek!!
Jár erre még valaki??? -
MARVEL
tag
Tisztelt Fórumtagok!
Régebb óta foglalkozok régi forint bankjegyek és érmék gyűjtésével, össze szeretném gyűjteni a Magyarországon nyomott/vert összes fizetőeszközt, egészen 1848-tól kezdődően egy teljes nagy albumba.
Ezt valamilyen numizmaikaval foglalkozó intézménynek adnám.
Önök melyik intézménynek adományoznák? -
Pocee
senior tag
Szükségem lenne egy könnyen áttekinthető nagy adatbázissal rendelkező érmekereső oldalra ahol legalább átmérőt,vastagságot megad az érméről.
Lehet külföldi is.Előre is köszönöm!
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #149 üzenetére
Itt van egy pont liciten
II. József koronatallér
-
-
Mr.Grey
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #145 üzenetére
Hali!
Pont ilyet nem találtam hirtelenjében, de 4 évvel korábbi 1780-as ezüsttallér katalógusértéke 18 euro körül van. Ez nem azt jelenti, hogy annyiért lehet eladni, mert ez mindig kereslet-kínálat függvénye...
Vaterán a fentebb említett érme 4500 pénzért van hirdetve, de nem sok jelentkező van rá...
Ha elviszed valamelyik érmeboltba, 1-2 ezrest adnak érte, ha eredeti, mert elég sok ebből a korból a hamis érme. Kínaiaknál már 1-2 dolcsiért megvehetőek, de itthon is megveheted már nagyjából ennyiért...
Sz'al érdemes bevizsgáltatni és ha eredeti, Vaterán licitálással eladni, mert szerintem jelen pillanatban így kaphatod a legmagasabb árat érte.
Sok sikert! -
-
L!NK->Q3
senior tag
Szia!
1948-ban adták ki az ún Táncsics sort,
Petőfi ötforintos. 32mm átmérőjű, 1.9mm vastag, 12 gramm súlyú érme, rajta Petőfi képmásával.
Széchenyi tízforintos. 36mm átmérőjű, 2.5mm vastag, 20 gramm súlyú érme, rajta Széchenyi képmásával.
Táncsics húszforintos. Igen nagy, 40mm átmérőjű, 2.8mm vastag, 28gramm súlyú érme, rajta Táncsics képmásával.
Értéke a a három érmének együtt 8000-10000ft
-
degu
senior tag
Van 16 db. régi,ezüstérmém.Túlnyomórészt fizetőeszköz volt,csak pár db. emlékérem/fizetős/van közöttük.
Nem tudom beazonosítani őket.Van pl. 2 db. 5Ft-os érmém 1948-as kiadású.Mindkettőn Petőfi látható,tök egyformák,csak az egyik kicsit mint ha *homorúbb* lenne.Árban viszont van különbség.Vagy egy bazi nagy 1948-as - 2o Ft.-os érme,Táncsiccsal,és sok patinával.Érdemes vele pepecselni ?
Ha beviszem az érmeboltba,és felbecsültetem,az jó megoldás?
Ha el szándékozom adni,akkor nem vágnak át?
Korrektek? -
concret_hp
addikt
azt vágom, hogy egymás utáni sorszámú bankjegyeket szoktak venni gyűjtők, de 20db 20 ezresért adnak bármi pluszt?
-
laszlohu
addikt
-
laszlohu
addikt
Üdv
Nem tudjátok,hogy az új 500 ft os pénzérméket mikor fogják bevezetni a papír helyett?
Köszönet -
L!NK->Q3
senior tag
válasz
Miamiquake #124 üzenetére
Menj be érmegyűjtő klubba, ott biztos lesz, én Debrecenből vagy Miskolcról szoktam rendelni, de a posta miatt csak 100db érte meg ha jól emlékszem
-
Miamiquake
aktív tag
Üdv
Pesten hol tudom érme és papírpénz fűző lapokat venni dossziéba?
-
-
De jó, hogy van ez a topik
Rengeteg régi pénzérmém van, sajnos a többség régi magyar forint/pengő/fillér. Viszont van néhány gyöngyszem is.
Már régebben találtam az alábbiakat, de csak ma jutottam el odáig, hogy azonosítsam is őket...
Az értékük sajnos nem sok, de nem is tervezem eladni. Később még többet fognak érni
-
reimerm
csendes tag
Sziasztok!
Ti miben szoktátok a kapszulás érméket tartani?
Én most kaptam egy numis érmeberakót de abban sajnos nem volt olyan lap amibe az érme kapszulával együtt beférne (pl a Spányi Béla érme), mert nem szívesen venném ki a kapszulából őket.
Tudtok tippet/tanácsot adni hogy melyikben férnének el?Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
Robokutya #115 üzenetére
Üdv!
Remélem még nem késői a válasz: az aprók többsége különféle európai országokból származik: német, csehszlovák, szovjet, stb. Túl értékes nincs köztük. Egyik sem forgalmi már, de a német márkát és osztrák schillinget viszont még váltják pár évig euróhoz rögzített árfolyamon - Magyarországon is van olyan váltó, ahol ezt megteheted. A cirill betűs bankókhoz sajnos nem tudok hozzászólni - nekem is van itthon pár jugoszláv papírosom, de tudtommal nem képviselnek különösebb értéket.Editke: Természetesen csak a Nyugat-német márka váltható, a keleti nem.
-
attiati
veterán
az Adamovszky: Magyar Érme Katalógus 1848-2010 c. könyvben tényleg "csak" fényképek vannak, mindenféle háttérinformáció nélkül?
kezdő gyűjtőknek, vagy kezdő kereskedőknek tudnátok adni linket, ahol jól össze van foglalva a téma, esetleg egy nagy adatbázisban összefoglalva a különböző országok érméi, bankjegyei árakkal?
én ezeket találtam eddig:
silvercoins - elég nagy adatbázis képekkel, megközelítőleges árakkal
[link]
[link]
[link]Egyébként van nálam 2 db legnagyobb címletű zimbabwei 100 billió dolláros UC bankjegy, ha valakit érdekelne.
-
nagynandi
csendes tag
Sziasztok, szerintetek ez mennyit érhet?
-
Robokutya
senior tag
Üdv szeretnék infót kapni ezekről a pénzérmékről
Használatban vannak e
Mennyi lehet az értékük akár gyűjtői szemmel akár banki beváltás esetén.
Előre is elnézést a képek méretét illetően nagyra sikerültek -
A topicban kereskedni tilos!
-
Robokutya
senior tag
Ezeknek a pénzeknek az értékét valaki meg tudná becsülni elég zavaros értékeket találtam 15-30 ezer forint között.
http://www.imagebam.com/image/995c12287723224 -
banán007
tag
Sziasztok!
Látom már régen voltak itt de azért felteszem a kérdésem:
Ezek az érmék közt van értékesebb?--->
1957 5 ptas
1961 20 kopek
1966 una (1) peseta
1973, 1975, 1984 2 cseh korona [3db]
1975 5 ptas [2db]
1978 20 kopek
1980 15 kopek
1980 5 ptas
1982 50 pennias
1982 15 kopek
1983 5 ptas [2db]
1983 1 forint
1983 2 forint
1987 20 kopek -
umek7
őstag
Van pár fölös érmém, ha valakit érintene:
1. Gustaf Adolf 5 korona 1954
2. Széchenyi 1948 10 Ft
3. Kossuth 1947 5 Ft (2db)
4. Albert Koning 20 Fr 1934 -
wolfman
veterán
Meg tudja mondani valaki, mi ez az érme pontosan?
[link]
Valami dinár lesz árpádsávval. -
batorpeti
tag
Tudnátok nekem segíteni abban hogy az Adamo katalógusban az ár (euro) előtti oszlopokban, a verdefényes, kiváló, n.szép és szép feliratok alatt a fehér részen azok a számok mit jelentenek? Mondjuk egy 1992-es verdefényes 100-as értékét hogyan kell ebből megállapítani?
[link] -
L!NK->Q3
senior tag
2008-as ezer forintost keresek!
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz
batorpeti #88 üzenetére
Szvsz 5 kopejka Oroszország
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Szerintetek 2 db 1930-as 100 pengő mennyit érhet? Hibátlan állapotban vannak.
Köszönöm
-
batorpeti
tag
Üdv
Valakinek esetleg nincs meg elektronikus formában Adamovszky István: Magyar érme katalógus 1848-2012 című könyve?
Köszi előre is. -
djdaniel
senior tag
Üdv!
egy ilyen romai érme mennyit érhet ? kép
nekem pont ugyan ilyen van, persze ennél jobb állapotban. -
L!NK->Q3
senior tag
válasz
Szakbarbár #75 üzenetére
Szia!
Kilóra lehet venni vaterán pár ezresért, vagy adj itt fel hirdetést PHn.
Nekem is van kb 1-2kb külföldi érme, de még meg sem néztem őket.
Magyar bankjegy vagy fémpénz nem érdekel? Akad rengeteg! -
Szakbarbár
aktív tag
Üdv!
Kicsit felhozom a topikot. Ajándékba szeretnék pár külföldi érmesort összegyűjteni. Angol fontból, Cseh koronából majdnem megvan a teljes forgalmi sor. Japán jenből van 1,10,100-as. Szeretnék összegyűjteni minél több európai országból érmét. A pénzváltók nem foglalkoznak apróval, milyen egyéb forrásokból lehetne összeszedni a többit?
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Vettem birodalmi német márkát,sztem ezüstből van,mi az az anyag amivel az ezüst kezelve újra szép fényes lesz?vagy csak dörzsöljem meg fémszálas anyaggal?
szerk: vagy úgy egyáltalán mivel kezelik a fémpénzeket?
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Papírpénzeknek keresnék valami tartó "tasakot" ami nem teszi tönkre a bankókat. Milyet ajánlanátok? A sima A4-es lefűzőt néztem ki anno ami fel volt osztva különböző méretekre. Sajnos amikor ráleltem erre nem volt lehetőségem szerezni belőle. Azóta meg már nem találok ilyet sehol sem -
Racze
tag
Üdvözletem!
Nagy nehezen, de sikerült megtalálnom a rég elveszettnek hitt "gyűjteményem", ha valakit esetleg komolyabban érdekel, akkor estére készíthetek egy listát... nem fűzök hozzá sok reményt, de talán 1-2 értékesebb darab található benne. Most épp nincs a közelemben mérleg, de saccra nehezebb a pakk, mint a félkilós kockacukor a konyhában
.
-
L!NK->Q3
senior tag
Hahóó!
Vki?
Több életet a topikba!!!
-
L!NK->Q3
senior tag
Helló mindenki!
Nem is tudtam hogy van ilyen topik!
Külföldi pénzek értékbecslésében tud valaki segíteni?
Gyűjtő vagyok, cserélek/adok/veszek:
-
wertigo1984
őstag
ahogyan nézem, 2000-es évjáratú. Az egyik oldalán egy sas madár vagy mi van, a másik oldalt egy nőci a hátán egy kis gyermekkel. Őszinte leszek, még sosem gondolkodtam, hogy mennyit érhet (valószínüleg 200akárhány forintot a jelenlegi árfolyammal számolva), bár nem tudom, hogy érmés dollár forgalomban van-e, vagy csak különleges alkalmakra nyomják?
-
a-ttila
csendes tag
válasz
wertigo1984 #59 üzenetére
Hányas évjárat és mennyit kérnél érte?
-
wertigo1984
őstag
nekem van egy amerikai fém 1 dollárosom.
-
sysdec
csendes tag
Van egy pár eladó érmém. A modernek, itt láthatók, ömlesztve :
http://www.cserebere.hu/termek/47-db-erme-elado-9
Három régi érme :
http://www.cserebere.hu/termek/3-krajcar-1800-rez-erme
http://www.cserebere.hu/termek/2-filler-1928-erme
http://www.cserebere.hu/termek/2-pengo-1943-erme
Valamint 5 db. régebbi papírpénz is :
http://www.cserebere.hu/termek/5-db-kulfoldi-papirpenz-elado-10
Köszönöm. Csaba -
a-ttila
csendes tag
válasz
concret_hp #56 üzenetére
Annyiért nem mint amennyiért oda ki van téve annál csak olcsóbban.
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #55 üzenetére
up
mennyire lehet ezeket eladni -
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok!
Olyan magyar fizetőeszközöket szeretném megtalálni amin az Országház, vagy más néven a Parlament van rajta.
Minden jöhet ami most is fizetőeszköz vagy olyan is ami a múltban volt.Köszönöm szépen aki segít benne
-
a-ttila
csendes tag
válasz
concret_hp #51 üzenetére
Helló
Hát a régi pénzt mindenképpen gyűjtőben és száraz helyen érdemes tartani.
Minél szebb állapotban van egy régi pénz anál könnyebb azt eladni és minél ritkább az is megkönnyíti az eladást.
A régi pénz értéke nem a korától függ sokkal inkább az anyagától hogy miből készült és hogy abból az évjáratból mennyi készült.Minél kevesebb annál értékesebb az.
Általában az ezüst vagy aranyozott ezüst vagy az arany érmékhez adnak leginkább igazoló lapot az átlag nikkel réz vagy vas pénzekre nem jellemző ez.Ha még van valami kérdés megpróbálok válaszolni rá.
(Ha esetleg meg szeretnél válni a pénzektől engem érdekelnek4) -
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #51 üzenetére
valaki valamit?
-
concret_hp
addikt
lenne pár kérdésem
1, mennyire igényelnek törődést, karbantartást az érmék, hol szokás tárolni őket?
2, mennyire könnyű eladni őket, ha épp úgy alakul (tudom, minél kevesebbet kérek érte, annál könnyebb, de pár mondatot azért írhatna valaki)
3, mennyire számít a kor? jobban nő az értéke annak ami régebbi, vagy ez nem feltétlenül igaz?
4, eredetiséget igazoló dokumentumok jellemzőek-e vagy nem nagyon van ilyen?előre is köszi, ha valaki veszi a fáradtságot
-
Darren82
tag
Tudnátok javasolni olyan weboldalt, ahol az összes létező mai használatos pénznemet,bankjegyeket,érméket szemügyre vehetem,és ezekről képet találok?
-
a-ttila
csendes tag
válasz
jagerpisti #48 üzenetére
Engem is érdekelne csere is meg nekem is van eladó bőséggel.
-
dentib
csendes tag
-
a-ttila
csendes tag
De nagy a csend ismételten itt
-
a-ttila
csendes tag
Régi pénz örökségeket és hagyatékokat vásárolnék fel.
Ha esetleg van akkor várom a jelzést és megegyezünk. -
a-ttila
csendes tag
válasz
concret_hp #43 üzenetére
http://www.forintportal.hu/forint/20_filler.php
-
a-ttila
csendes tag
válasz
concret_hp #41 üzenetére
Ezen az oldalon lehet hozzávetőleges árakat találni de végül is tényleg annyit ér amennyit adnak érte
Lennének arany érméid?? -
concret_hp
addikt
egy érméről hogyan lehet megmondani, hogy mennyit ér? (tudom amit adnak érte
) aranyérméből még nagyjából oké, de egy mittomén hányas 5 pengős érme mondjuk meg ilyenek, azt mi alapján határozzák meg?
-
a-ttila
csendes tag
ismét agy a csend itt
-
Manitou
veterán
Nekem ami említésre méltó lehet talán, az egy 1877-es 1FL ezüst Florin pénzérme.
-
Racze
tag
Na akkor itt is lenne a lista (majd dobok fel képet is az állapotukról) :
- 25 bani /'66
- negyed dollár /'86
- 10 pfennig /'74/'88/'89 (3db)
- 1 forint /'87/'89 (3db)
- 500 líra /'91
- 20 forint /'83/'84/'86 (3db)
- 2 korona (dán) /'92
- 5 cent /'53
- 10 fillér /'27
- fél frank (?) (svájc) /'90
- 50 fillér /'83/'90 (2db)
- 1 pfennig /'75/'76/'87/'90 (4db)
- 1 cent (kanada) /'91/'93/'98 (6db)
- 10 forint /'83/'85 (2db)
- 5 dínár (jugo) /'73
- one dime /'82/'87 (2 db)
- 50 groszy /'49
- 2 zŁote /'94/2008 (2db)
- 5 forint /'88/'89 (2db)
- 5 dínár /'53
- 10 fillér /'68/'76/'83/'89 (4db)
- 2 forint /'70/'89 (2db)
- 1 dínár /'75
- 1 német márka /'63
- 20 fillér /'75/'87 (2db)
- 5 fillér /'50/'59/'64 (3db)
- 10 groszy /2008
- 20 groszy /'96
- 1 korona (cseh) /'94
- 2 fillér /'27
- 10 fillér /'46
- 1 cent (usa) /'69/'81 (2db)
- 2 pfennig /'72
- 25 cent (holland) /'80
- 10 cent (kanada) /'77/'84 (2db)
- 1 pfennig /'68
- 50 groschen /'68
- 50 fillér /'53
- 5 pfennig /'84
- 10 h(?) (csehszlovák) /'82
- 5 ptas (spanyol) /'96+ még pár, aminek nem tudom a nevét leírni, vagy nincs ráírva
, azokról majd kép megy. Meg van egy kisebb, (talán) "ritkább" gyűjteményem is, csak azt még nem tudom, hogy hol... amint meglesz, új lista is lesz
-
Racze
tag
Valóban az, már írni is akartam, h nekem is van jópár vegyes érmém, amik mostanság válnak feleslegesség számomra (gondolom nem túl értékesek, de nem is bogarásztam át jobban őket). Esetleg ha érdekel valakit, estére csinálhatok listát is.
mod.: vagy még jobb, ide írom ki majd, oszt lehet válogatni
-
a-ttila
csendes tag
Ismét nagy a csend itt
-
a-ttila
csendes tag
Nyugodtan rakd fel legalább nézelődök kicsit
Van rengeteg amit cserélni is szeretnék végül is azért csináltattam ezt a fórumot -
a-ttila
csendes tag
Nagyon nagy lett itt a csend
-
a-ttila
csendes tag
Német pénzekhez nem nagyon ért senki??
-
Csepe
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is van rengeteg régi pénzem, elsősorban külföldiek, amik nem hiszem, hogy értékesek, de legalább jól néznek ki. Van sok papírpengőm, 1939-es ezüst 2 pengősőm és 1937-es svasztikás birodalmi márkám is, bár most hogy nézem ezek sem érnek sokat.
Szép hobbi lenne ez, de csakúgy mint a többi szép dolognál ez is leginkább pénz kérdése, bár régiségpiacokon még mindig látni szép darabokat.
-
a-ttila
csendes tag
válasz
dízelracer #23 üzenetére
Bocsi csak mellé kattoltam nem neked akartam írni
-
RexpecT
addikt
Nekem is van egy pár érmém:
1 Pengő - 1944
2 Pengő - 1936 /Liszt Ferenc a nagy magyar zeneköltő emlékére/
1 Forint - 1880 Ferenc József
2 Pengő - 1943
20 Fillér - 1908
5 Pengő - 1943 /Vitéz Nagybányai Horty Miklós Magyarország Kormányzója születésének 75. évfordulójára/
5 Pengő - 1945
2 Fillér - 1947
Római? pénz- eléggé oxidálódott és egy kis darab hiányzik is belőle. -
a-ttila
csendes tag
válasz
dízelracer #20 üzenetére
És el is adod majd őket vagy esetleg cserélgetsz belőle?
-
a-ttila
csendes tag
Helló!
Igen azok a legértékesebbek mert az a jelzés után veretet jelöl amiből mindössze asszem vagy 2000 darabot nyomtak mindössze.
Attól még a te érméd is elég értékes csak az amit kérdeztem az megér akár vagy 20000 Ft-nál is többet.
Még most kezdtem ezzel foglalkozni és érdeklődni a numizmatika iránt. -
nike_
addikt
nagypapámnak sok régi pénzérméje van, jubileumiak is (azokat külön vette).
majd ha nála járok (sajnos messze laknak), akkor lövök fel egy képet.
-
xakta
tag
Szia ! Igen ő volt az !
Nincs jelölés sajna ! Akkor ez a kevésbé értékes ami nekem van ugye?
Te vágod a numizmatikát ? -
a-ttila
csendes tag
Ja és azt az öreg bácsit nem a zsibin láttad?
-
a-ttila
csendes tag
És a címer alatt található "U.P" jelölés ?
Mert akkor megegyezhetünk rá -
xakta
tag
Ja közben én is láttam 2-3000 ft. ért Horthy 5-öst de azok nem tudom milyenek ?
Volt ebből is az eredeti nagy tisztaságú ezüst , a kisebb AG tartalmú , meg volt alumínium is (gondolom amikor közeledett a hiperinfláció ). Ennyi amit tudok erről. -
xakta
tag
Nekem a teli ezüst van . Kb 30gramm. Lehet én vagyok hülye hozzá de én többért vettem
Ja tavaly láttam olyan gyűjteményt hogy leesett az állam : kb 10-15 db. albumban volt, 3000ft. -tól kezdődött darabja , 1 albumban vagy 100db.
Legtöbb Magyar jubileumi , alkalmi ,-és pénzérmék.
Még szerencse hogy eladó
Egy öreg bácsi árulja , kérdeztem tőle :
- Mióta gyűjti ezeket?
- Nem olyan régóta , csak 70 éve !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na ez a nem mindegy !
-
a-ttila
csendes tag
Szerintem kicsit sok az ára annak mert az 1930-as érmét lehet 2000 ft-tól 25000 ft-ig venni
Most ez attól függ hogy milyen ami neked van. -
xakta
tag
A Horthy 5 pengős ezüst érmét 9000-be tudom adni ha kell: [link] a többit nem tudom , nem nagyon van szükségem semmire. Esetleg pár darab Lajos aranyra
Persze ez csak vicc volt.
-
a-ttila
csendes tag
Engem az 50 es kivételével a többi érdekelne mit kérnél érte cserébe?
-
a-ttila
csendes tag
Engem érdekelnének az ezüst érmék.
De végül is akkor te gyűjtő vagy?
Vagy csak van pár darab érméd.
Mert nekem van úgy kb 2000 darab érmém külföldi is meg magyar is amiket szívesen cserélgetek olyanokra amik nekem nincsenek még meg.
Téged érdekel csere is vagy inkább csak el akarod majd adni őket. -
xakta
tag
50ft-os érmék:
Több darab (kb. 30)
-
xakta
tag
Ebből 1 darab. Rossz a fényképezőm , ezek a képrk nem a sajátokról készültek.
Több darab.
100 Ft. -os Kossuth fejes több darab.
-
xakta
tag
Több darab van.
-
a-ttila
csendes tag
És milyen országokból vannak?
Meg milyen régiek? -
xakta
tag
Nekem is van pár darab , nem túl értékesek\ritkák.
-
a-ttila
csendes tag
Nekem van elég sok érmém amit szívesen cserélgetnék olyanra ami esetleg még nincs meg vagy értékesebbekre is akár.
-
ngabor2
nagyúr
mivel több barátom foglalkozik érmék gyűjtésével, ezért nyitok neki egy topikot.
várjuk a gyűjtemények, ritka érmek, régi pénzek képeit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban kereskedni tilos!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest