Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
válasz
emitter #2730 üzenetére
A BME-s se olyan nehéz. De az IH-sat kifejezetten nehéznek találom nyelvtapasztalat híjján. Az angol kiejtésem a Cartoonnetwor nézésével fejleszettem, most meg a szinkron nélküli filmekkel.
BME-s is 10E, és speciálisan arra készültünk. Csak azért lett IH, mert itthon a szülői döntőjog az erősebb, az van amit mondanak. Nekik bizonyítani kell, hogy az ő csemetéjük is tud olyan jól mint egy 3 évet kint élt gyerek. Hát nem jött össze. Azóta én vagyok a család szégyene...
Már nem nagyon van időm, másikra menni, de ha Szombaron, 4-én vizsga (ZSKF), rá 16 nappal tudom meg az eredményt és 2 hét mulva kapom meg az oklevelet gyorsítottként, még pont belecsúszok a Jún 11-i felvételi kiegészítő papírok leadásába. Ezen múlik a +7 pontom, és talán a felvételim. De ha nem akkor azt a matek vizsga megismétlésének köszönhetem mert 28án lett volna a vizsgám, és akkor egy héttel több idő lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest