Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finwe
őstag
Köszi, aszem kezdhetem is a keresgélést de lehet nem lesz kedvem hozzá, jó a majdnem 15huf is. Régebben simán kaptam fizuemelést is, lehet nem is kell alkudoznom majd. (mondjuk ha én vezetném a céget örülnék az olcsó munkaerőnek
)szerk:már ki is rúgtak. elég szemét dolog, h ha elérem a 7-es skillt akkor még nekem kell rájönnöm, h nem is dolgozhatok nyugodtan.
szerk2: ilyenkor másik cégnél már nem dolgozhatok ma gondolom ?! nem is érdemes csak holnap munkát keresnem, igaz?
Finwe
-
Finwe
őstag
Az miért van, hogy folyton kirúgnak? Kaja + házzal mindig 100 már a wellnessem és 7+ skillem van. Q3-as munkahelyekre megyek és naponta kereshetek újat...
Finwe
-
Finwe
őstag
Hát ma sincs harc.... így nemigen lehet fejlődni

Finwe
-
Finwe
őstag
Vettem ma egy Q4-es házat, ráment 23 aranyam. Remélem most már rendben lesz a wellnessem

Finwe
-
Finwe
őstag
Köszi a felajánlásokat
közben felszabadultam de ma már megint támadás alatt volt a terület és odébb álltam. Sajnos a régi helyemre nem tudok még visszamenni.Ti tudjátok 90 fölött tartani a wellness-t? Én próbálok közelebb lopózni ehhez de mikor végre kicsit jobb lenne akkor többet von a munka vagy nem tom de nem tudom elcsípni a 90-et sem. Olvastam, hogy sok dologtól függ ez de aki 90+ban van az minden nap vesz wellness-t goldon?
Finwe
-
Finwe
őstag
Hello!
Ha éppen el vagyok foglalva és ezért hrk a pénznem amiben fizethetnék a kajáért akkor mi a fenét csináljat? Próbáltam átváltani huf-ra de nem lehet. Költözni sem mert fel kell mondjak amit nagyon nem szeretnék mert már vagy 100+ napos hard wörkör vagyok. Még legelőször a mikor a románok foglaltak el akkor tudtam váltani pénznemet de csak 1x.
Finwe
-
Finwe
őstag
4 csillagos kaját tolok és 3 csillagos helyen dolgozok. Ha nem tréningelek akkor éppenhogy tudom tartani a 80+-os wellnesst. Az 5 csillagos kaja többe kerül mint egy napi bérem. (és ez több mint bármely más helyen ahova menni tudok) Kizárt, hogy legyen türelmem taktikázni azon, hogy csak simán meglegyen a wellness.
stLhee: nem ismerem de ez is elég nekem

-
Finwe
őstag
Hali!
Mi fenéért van, hogy hiába megyek a kórházba nem ad 50 wellnest, mindig csak annyit amennyit harcoltam? Így nem tudok majd visszamenni a 90+ tartományba. 3. napja van így.
Finwe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

. Igen, arra gondoltam ha van sok huf-om akkor miért nem vásárolhatok azért más helyen? Tiszta hülyeség.