Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrob
őstag
válasz drtimot #11950 üzenetére
Több ismerősöm is cdkeysről vásárolta az új wow kieget és gamecardokat, én szoktam g2aról is és még soha nem volt problémám. G2a shieldet SEM használtam soha és sima kártyával fizetek ahol lehet.
De majd most úgyis megmondja pár ember hogy mennyire rosszak ezek...Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
enterember
csendes tag
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz drtimot #12572 üzenetére
A másik fiókban nem DRM free. Sokan közülünk többször is megvesznek egy egy játékot, pusztán azért, hogy egy helyen legyenek (pl. én több játékot is megvettem Steamre ami már dobozosan meg volt). Normális dolog? Nem hinném - ez már túl van a logikán. Inkább gyűjtői szenvedély, de tény hogy nem kellett ezeket a játékokat még GOG-ra is külön megvenni.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
-
Louro
őstag
-
hitvanyalak
senior tag
válasz drtimot #16549 üzenetére
Nem akarok értetlenkedni, DE akkor én ha még beruházok most a február havira akkor a fizetés előtt Total War-on kívül nem tudom mit kapok? Viszont március első péntekén, az akkori fő játékuk mellett látni fogom a márciusi pluszokat, de utána nem?
Azt hittem van itt olyan akinek megvan a havi és mondja, hogy benne volt a TW illetve ez az x x x játék.A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
warcat
veterán
-
reelc
veterán
válasz drtimot #18888 üzenetére
Kösz hogy szóltál, de úgy néz ki nem jó bármire.
Szerintem csak erre az oldalra.Rápróbáltam 2 akciós játékra, egyre sem engedte.
Ezeken az E3-asokon viszont nem próbáltam.Amúgy: DG2: Defense Grid 2
elég jó áron van most 2,34 Font, jobb, mint Steamen a 3,74 EUR. -
cskamacska
addikt
válasz drtimot #20284 üzenetére
Egyrészt ez butusság, mert bundli árat nem szoktak überelni, 75 eurós Battle Academy 1 + DLC nem lesz holnap még 20 játékkal együtt 1 dolláros bundliban, ha már most 2 euró az egész. Ezt max bundli bolond kiadók, meg egy szem 20 éves fejlesztőből álló indie-k játsszák el, azok is ritkán.
Másrészt ez a Slitherine, Fort Niche felkent védelmezője, ami pár éve még maximum 10-20-33% kedvezményt adott a játékaira. Ez a bundli is valahogy úgy jöhetett létre, hogy Iain McNeil egy hadi játék után 2 hét éber kómába került, és a gyakornokok a háta mögött dömping áron kiárusították az egyik elérhetőbb játékát, a pénzből meg elszöktek Bermudára.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
-
-
-
-
arty
veterán
válasz drtimot #24613 üzenetére
nekik nem kell küzdeni a fillérb.... vásárlókért (márpedig a gog vagy adót csal vagy benyelik az áfából eredő veszteséget - ezt egy gmg nem teheti meg, nincs akkora hasznuk egy mai, új játékon)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
warcat
veterán
válasz drtimot #35331 üzenetére
Jó akkor bővebben:
nem,nem felejtettük el ilyen gyorsan,hogy eredetileg 10 euró volt, de : Epic Games amcsi, alapvetően dolláros kupont osztogatnak, EUban egy kicsit nagyvonalúbbak voltak az euróval. De amikor mi megkaptuk a forintos boltot, a 10 dolláros alap kupont váltották át.EA: It's in the crate!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei: