Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci79
senior tag
Lehet inkább bemegyek körbelesni.
Eddig vasárnap intéztem ezeket, ugyanis meló után "este" (szombaton is) nemigazán akaródzik még mászkálni mindenfele. Így kényelmesebb lett volna intézni. Hátha lesz majd a boltban."Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
BasketWink
tag
steam kulcs nélkül hogyan lehet játszani
más:
g2a heti leárazás CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE
és g2a paypal szintén szürke -
Egon
nagyúr
-
Źşë'
addikt
köszi én vittem akkor
Groupees Mini3 Bundle Crazy Chickennel, korlátozott vásárlással, még kb 300~ van vissza, 2$os minimum alap
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Dilikutya
félisten
Lassan neki is kéne már kezdenem. Bundliból már megvan az első, még a 2. rész kéne, meg az egyjátékos DLC-kre kéne hasonlóan jó ajánlat.
Egyébként 1000 Ft amúgy korrekt ár lenne érte, ha nem szórnák most ennyiért.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
-
Sokan razizzentek az oldalra, most mar teljesen osszemolott. A kartyas resz csal, az egyik karrtya mindig hianyzik, még akkor is ha az osszes tobbibol 4-5 darabok vannak.
sirandrish: jatekokkal semmi gond nincs (ingyenes ragnarokon kivul), csak a kartyas reszre irtam hogy sok jora ne szamitsatok. Nalam kb 4-5 kodonkent dobott egy jatekot, a tobbi kartya/mp3/wallpaper
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
Fortian
tag
válasz cikasz #12189 üzenetére
Ps plusszhoz adják ebben a hónapban "ingyen". Kipróbálhatod ha van ismerősöd aki rendelkezik ps4-el.
Megnéztem és tényleg szép a grafika de az irányítása nekem nem tetszett /lehet mert ilyen játékkal nem játszottam még/. Idegőrlő már az elején is
Nyugodt ünnepi hangulathoz pont jó lesz karácsonykor[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
micafighter
nagyúr
válasz cikasz #12335 üzenetére
Ahogy (#12334) orichalcos irta, a "sima" ,,premium" ami neked is van a képen, az egy Season Pass (az alap játék nincs benne). A fullos csomag amiben az alapjáték plusz minden DLC benne van, az a ,,premium edition" (vagyis alapjáték + SP).
Nagyon megtévesztő elnevezések tudom, seggberughatnák aki kitalálta
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz cikasz #12428 üzenetére
Néha rakoncátlankodik az Origin fizetési rendszere... próbáld esetleg később újra.
Bár már nincs sok időd, 22-ig van az offer ugye.
Ha ma nem megy, akkor még talán holnap próbáld újra.Amugy a dollár, meg meglévő PP egyenleg stb nem lehet gond.
A másik ami még előfordul, hogy nem tudja hozzáadni az új fizetési módokat checkout-nál, ha még nem volt esetleg a PP-d hozzáadva, akkor előbb add hozzá a fiókodhoz külön kézzel a PP fizetési módot, és utána próbáld megvenni, eleve azt választva ki a checkout-nál.
Vagy add újra hozzá (az előzőt eltávolítva) és újra primary fizetési módként. Néha ezis segít.Most így hirtelen más nem jut eszembe ami probléma szokott még lenni.
Ez a kettő a tipikus. Sajnos az első a gyakoribb, hol működik hol nem...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Dilikutya
félisten
válasz cikasz #13595 üzenetére
Itt a válasz: "Keys are temporarily exhausted for this product".
Az oldalán írják is nagy fekete betűkkel, szerintem reggel óta kint van: Friday, 9 AM PT - Please note that we have just run out of keys! We will have more as soon as possible.
Várható volt, hogy elfogy az első kör. Ha tippelnem kéne, szerintem rengetegen álltak neki új acc-ot regisztrálni is, hogy minél több kulcsot begyűjthessenek, és aprón árulhassák majd, nem figyelve arra az apróságra, hogy a fel nem használt kulcsok le fognak járni.
Azon is csodálkozom, hogy még nincs belőle kedvező áron az aprón.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz cikasz #15385 üzenetére
"Nem igazán kedveljük a fajtádat errefelé" (szürkebolt)
Egyébként nem akkora ár. Az XBoxos már hónapok óta ennyi (+/-0.5$), a PC -set pedig jóval olcsóbban is megveheted, ha nem bánod, hogy ugyanúgy szürké forrás.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei: