Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
Ha lenyitod a download menüt ott lesz egy steam vagy steam key felirat, arra vidd rá a kurzort és megjelenik a kód.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
kriszpontaz
veterán
Nálam is nehezebbnek tűnt mint az EOB. Lehet az én bénaságom, de nem jöttem rá hogy lehet ellenmérget csinálni pókméreg ellen, pedig ott volt minden az inventoryban. Nemrég néztem meg egy YT videót (persze addigra már letettem a játékot, pedig még a felénél sem járok), mert ugye sehol nincs megemlítve mit mivel kell kombinálni a főzetekhez. Amúgy szerintem nem rossz játék. Ma adok neki még egy esélyt szerintem.
-
tomsolo
addikt
Incubation állatkirályjóságság. Crytek összes játékát odadnám egy jó remake-ért
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Más:Turbo pug - 0,59€
Nagyon durva egygombos játék, a flapping birdhez tudom hasonlítani. 5000 pont felett kész halál, ráadásul van eső, villám ami belédcsap, este, meg havazás. Ja és kártyás
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
-
Ateszpapa
addikt
Köszi, de inkább a steamen vettem meg. Kb 11500 forintra jött ki.
Fiamnak vettem, neki jobb steamen.Amikor kijott a játék én megvettem dobozossan 14 ezerért, aztán este ott szopt@m a letoltessel, mikor a steamesek már töltötték fel a játékról a videókat is.
A játék dobozom majd megkapja a fa alá, hogy meglegyen az az érzés mikor kibontja.
-
Anonymus23
veterán
Nem jól tudom, hogy ha most behúzod az 1 USD-s verziót, akkor az éppen aktuális BTA-ig ha később hozzáteszed, akkor ugyanúgy a tied a többi, vagy ha kiegészíted 15-re vagy akár 75-re, akkor az is a tiéd.
Egy hónapja vettem meg, azaz Karácsony előtt a Rogue-t (16 EUR-ért, igaz a DD verzió volt), a többi meg igazából megvan a kisebb árúakból.
A Division lenne érdekes Éppen ma kapcsolták le a Béta szervereket, rohadt jó kis játék...
Ha semmi sem lenne meg a listából, akkor 75 dollároson is elgondolkoznék, de szinte mind megvan...[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
csaba951
veterán
Teljesen mindegy! Neked mindenképpen megéri a 15 USD-s csomag is!
#8035 TBT
Fenét! Ez egy Burnout remake, Frostbyte engin-nel felturbózva! Nagyon tudom ajánlani minden arcade játékosnak, ingyen meg pláne!Terminal Velocity Pack
Ezt a dlc-t mindenképpen ajánlom hozzá. Persze csak minimum -75% akcióban! Többi dlc felejthető volt - legalábbis számomra![ Szerkesztve ]
-
Sky Force Anniversary-t ajanlom, nemreg volt -80%, lehet summer sale alatt is megkapja, nagyon jol sikerult.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
-
Dilikutya
félisten
Én két játékomat cseréltem lemezesről digitálisra. Arkham Asylum nem ér, ott ingyen volt a váltás, a Just Cause-nál meg a dobozos is 500 Ft volt, a digitális meg a Square Enix csomagban volt, amit nagyon jó áron vettem anno. Többi lemezes eleve Steam-es, vagy nincs is digitálisan.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
nagyúr
-
[Prolixus]
addikt
Közben nekem kiderült, hogy nagyon hasonló áron egy PH-s kollégánál is tudnék Gat out of Hell-t venni. Úgyhogy azt írtam neki, hogy holnapig várok, hátha lesz group buy, ha nem akkor veszem tőle. Magyarul ha holnapig nem lesz jelentkező az uccsó játékra, én kiszállok a dologból. Valaki még valamit?
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Dilikutya
félisten
Csak multiban használhatók, ráadásul nem is új fegyvert kapsz, csak rögtön az elejétől elérhető lesz egy egyébként is feloldható csúzli: " Day One multiplayer weapon unlocks". Ellenben ha nincs meg a 2. rész, akkor úgy már megéri, mert azt is megkapod hozzá.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
gyimger
őstag
A Tescóban lehetett egyszer egy "100%-os leárazásos" promó valami felvágottnak, ismerősék betoltak annyi kocsit, amennyit elbírtak és elvitték az összeset, vevőszolgálatnál meg visszakérték az árat, amit kifizettek érte. Nem is tudták őket megállítani Ha elírták, az pech.
[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest