Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Bestbuy játékok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-18 12:31:58

LOGOUT.hu

Szabályok:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32630) cskamacska válasza Beniii06 (#32629) üzenetére


cskamacska
addikt

Day of Infamy egy az egyben Insurgency 1 2. világháborgós fegyverekkel, jobban különválasztott kasztokkal, tiszt+rádiós által lehívható támogatással, jobb csapatjátékkal. :)
A nagy játékok mellett úgy rúg labdába, hogy ez a közeli és közepes távolságú harcra helyezi a hangsúlyt, relatíve ritka hogy úgy nyírnak ki hogy fogalmad sincs honnan lőhettek. Mivel van nagy rakás letölthető mod Steam Workshopban, tartalom és személyre szabhatóság éppen akad, és az egész jó botok miatt a játék coopban extrém kevés játékossal is működik. :K

HLL és PS ehhez képest pont a "félórát rohansz majd valaki leszed kilométer távolból" táborát erősítik. :D
Jelenleg Post Scriptum általában mindenben jobb. Több a tartalom(1944-es és 1940-es fegyverek, járművek, pályák), jobb a csapatmunka(pl felcser nem csak dísznek van mint HLL-ben), jobbak a kasztok, hangok sokkal jobbak, fegyverek valósághűbbek. De pont ezért sokkal elvontabb, szimulátorosabb, mikrofon és nyelvtudás elengedhetetlen(sok szerverről ki is vágnak, hiába gépelsz), rettenet távokat kell utazni, szinte soha nem tudod ki lőtt le, és ha a raj/század parancsnok nincs észnél, vagy a utászok / páncélosok nem teszik a dolguk, nagyon meg lesztek verve, a kiskatona nem tehet ellene semmit.

Post Scriptum a Day of Infamy gépigényének kb a háromszorosát(!) kéri, és kell egy fHD 24+ colos monitor is egy jobb egérrel hogy bármit el tudj találni.

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Bestbuy játékok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.