Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
alcsa
senior tag
-
veterán
válasz TheNewDawn #29650 üzenetére
Itt a trükközős visszaélésben látom a problémát, nem abban, hogy mondjuk nem jutott volna.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
echterion
nagyúr
Komolyan azt gondoljátok, hogy a magyar trükközők miatt fogyott ki? Ekkora hatásunk közel sincs a világra, folyamatosan töltötték utána a kódot, nem csak pár ezret adtak ki. Amúgy meg erről szól ez a nyomorult kapitalista gazdaság: akinek van pénze és / vagy elég esze és élelmessége, annak lesz még több java, aki lassú, nem elég leleményes, az lemarad. Ez van, nem sírni kell, hanem alkalmazkodni, mert sajnos vagy nem sajnos, de jelenleg ez a világ van, ebben kell élni és a lehető legboldogabban. Nem kell szeretni, de felesleges emiatt utákozni az emberekkel, mert az önsajnálaton és irigységen kívül ez másra nem jó.
-
törölt tag
válasz echterion #29658 üzenetére
"Ekkora hatásunk közel sincs a világra"
Nana! A pénz mindenhol pénz, azt pedig figyelik. Lásd még, a Disney akciója MO ellen, vagy pl pár USA nagyker (ami amúgy kínai) nem szállít MO-ra, a vámmal való trükközés miatt.
Ne érts félre, nem mondom, hogy ez az oka a kulcskészlet elfogyásnak, de azért nem zárnám ki ezt sem.
Következő ilyen akció majd az Amazon.de akciója lesz, mikor letiltja MO-t a vásárlási listáról, a sok ingyen visszaposta miatt. Ez szerintem borítékolható.szerk:
Ezek tulajdonképpen exploitoknak minősülnek, az meg tiltott mindenhol.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz MrTwister #29649 üzenetére
Pont ezt kerestem én is egyébként.
Mármint az AC Odyssey SP-t.
A GMG-n most 14,96 GBP az SP az August12 kóddal, azaz olcsóbb mint a Fanaticalon, de nem übereli a jelen Uplayshop 20 EUR -20%-os árát, köszönöm a tippet, ezt pont nem néztem, legalább nem hülyeségre megy el a 100 Uplay pont, úgyis lejár e hónap végén is valamennyi.;) - The Power of the Light Side
-
TheNewDawn
addikt
válasz Anonymus23 #29660 üzenetére
Szerintem mondjuk fél euró nem ér meg 100 uplay pontot, de ahogy érzed.
-
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz #48613632 #29659 üzenetére
Mindkét félnek igaza van valamennyire szerintem. Már megint. Ahogy legtöbbször lenni szokott.
Bizony nem szép dolog exploitolni a lehetőségeket, de a magyarokban a kiskapuk keresgélése genetikailag van benne. Ez nem mentség természetesen, de ami igaz az igaz . Egyébként pedig a Redditen is le volt írva, hogy lehetséges ezt elérni, így hát nem csak kis hazánk klaviatúrabubusai cuppantak rá a lehetőségre.
Azonban két dolog baromi furcsa:
1. A kulcsokat folyamatosan újratöltötték = valószínűleg azt vállalta a Microsoft, hogy egy bizonyos ideig folyamatosan újratölti a kulcsokat, nem fix darabszámot ad. (ha létezik ilyesmi) Ha így volt, akkor pedig édes mindegy, hogy ki mennyit zsákolt be.
2. Az Alienware nem is tudom mikor csinált utoljára olyan giveawayt, aminél lvl 1 acc is tudott érvényesülni. Egy lvl 5 -ös kritériával már nagyon jól lehetett volna szűrni, hogy újregek ne tudjanak kulcsokat szerezni. Valamiért mégsem tették. Miért?!Egyrészt olyan mintha ez az XBox Game Pass béta módban az exploitokról szólna . Kezdődött azzal, hogy konzol/pc passokat ultimate -re trükköztek egyesek. Azt hittük trükk, aztán kiderült, hogy korántsem és a Microsoft is bíztatott rá, hogy éljünk a lehetőséggel. Most pedig itt van ez.
Másrészről pedig a Microsoft elég sok promóban tolja a GamePass előfizut és az hónap duplázása is azt mutatja, hogy nem sajnálják egyelőre az ingyen időt. Muszáj valamivel kitűnniük, mert lassan csak a Steam nem kínál ilyen lehetőséget.
Lehet ez is be volt kalkulálva, hogy majd egyesek azzal promózzák őket, hogy 3 év előfizut adtak nekik ingyen. Fene tudja.Szóval warcatnek jár a pacsi, amiért vette a fáradtságot és leírta miként lehet trükközni. Azokat is megértem, akik szomorúak hogy lemaradtak róla, de tényleg az az érzésem, hogy x órát vállalt be a Microsoft a promóra, nem pedig kulcs darabszámot, így nem a másik elől happolták el az ügyeskedők a lehetőséget (ahogy erre warcat is célzott).
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Anonymus23
veterán
válasz TheNewDawn #29662 üzenetére
Pár hónapja még 1800+ pontom volt, most is van még 1189, és megy a levesbe mivel a köcsög Ubi meghozta ezt a kétéves szabályt, és inkább "elköltöttem" ilyen in game marhaságokra, mivel semmi értelmest nem találtam.
Mint írtam le fog járni e hónap végén is belőle, akkor meg miért ne érné meg???;) - The Power of the Light Side
-
echterion
nagyúr
Szerintem most van mikróéknél a beetetés időszaka, ezzel akarják magukhoz édesgetni a gamereket, ami nem is rossz taktika. Ezzel a gamepass dologgal rengeteg játék lett elérhető, csak kapkodom a fejem. Ha nem lenne steam-en egy darab játékom se, plusz nem lenne wow, akkor is bajban lennék, hogy mihez nyúljak először, de így meg pláne, már-már túl sok az elérhető játék. Szeptemberben jön az ubi próbaidőszaka, az alatt mindenképp szeretném az Odyssey-t végigtolni, szóval na, kánaán van jelenleg. Szerintem az új box-ra készítik elő a terepet, nagyon le akarják nyomni a Sony-t.
Én csak a magyarozást nem szeretem, mert ott a reddit, ha figyeli az ember, láthatja, hogy külföldön ugyanez megy, csak ott nagyobb a fizetőképes kereslet. El kellene már felejteni ezt a magyarozást, mert az ember mindenhol ember, és mindenhol vannak hasonló életkörülmények között élők, mint mi, sőt, külföldön sokkal többen vannak a mi pár milliónknál ugye.******
-
Samus
addikt
Akinek nem jutott, és élne a dologgal, annak odaadom a sajátom (meglepő lehet, de csak egy van). Win10 kell hozzá, novemberig biztos nem váltok rá, szóval nekem nem kell. Csak lelkiismeretes ember jelentkezzen, nem olyan, akinek a 25 mellé kell még egy...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
BigBlue69
őstag
válasz warcat #29645 üzenetére
Nekem nem jutott ? Én posztoltam.xd Csak tudod van 1 határ...
No para. Legközelebb ide nem posztolom.. Elküldöm ismerősöknek azt kész..
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
TheNewDawn
addikt
Ha már Ubisoft meg Ubi pontok: FAR CRY PRIMAL DIGITAL APEX EDITION
Alapáron 5.5 euró ( ez tartalmazza a DLC t a sima az 5 euró de gondoltam fél eurón ne filléreskedjünk) Ubi pontokkal, -20% ot levonva 4.4 euró ( a sima meg ugye 4). Ez tudommal HL ár, aki valaha is kipróbálná, ennyiért szerintem kb a hülyének is
-
cskamacska
addikt
válasz TheNewDawn #29671 üzenetére
Na akkor majd Steamre behúzzuk.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
huskydog17
addikt
Ubi Store-ban Gamescom Sale van.
Érdemes körülnézni, ahogy TheNewDawn kolléga is említette, Far Cry Primal HL árat kapott.
Ezen felül Division 2 is már -50%-ot kapott, 100 Uplay ponttal még elég szépen le lehet vinni az árát.
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
TheNewDawn
addikt
válasz huskydog17 #29673 üzenetére
Jaja, köszi Azért emeltem ki csak ezt, mert a többi akció igazából csak a szokásos, minden más játékuk kb 15X is ugyanazt az akciót kapta meg idén
-
Jimbo75
tag
válasz TheNewDawn #29671 üzenetére
Your shopping cart cannot currently be ordered since one or more of the products in your cart has an invalid price or is not available in the requested quantity. If you have any questions, please contact customer service.
Nálam ezt írja Primal-ra....
-
izisz
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
fcbarca
őstag
60% akcióba originen a Battlefield V 23.99 doll, a deluxe 31.99
-
Segal
veterán
válasz fcbarca #29680 üzenetére
Lesz az még 5 euro is ingyen premiummal
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Źşë'
addikt
V. részhez nincs prémium, minden tartalmat megkapsz ingyen (bár ebből nincs sok) - tanultak az előzőből - de hiába hisz maga a játék sokaknál az eddigi legrosszabb BF (mondjuk nekem a 3. része volt a legalja BC2 után) szvsz az a baj a sorozattal hogy másik játékok fele próbálnak elmenni, és elfelejtenek Battlefield lenni
Steamen LEGO Franchise Sale van
ill. Little Nightmares 5€ steamen még 10 órán keresztül 75%offal, a Complete 66%offal 10,2€"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
MrTwister
őstag
válasz Anonymus23 #29660 üzenetére
Mondjuk én végül GMG-n szereztem be, tényleg volt vagy fél € (se) a különbség Revoluttal.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Cyrusv10
tag
Sid Meier’s Civilization® VI: Gathering Storm £9.25
HAPPY2GAME kuponnal még occsóbb
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Tudom, nem PC-s akció, de kiemelkedő HL ár: Playstation storeban 81%-os Elite Dangerous akció!
14.990 Fthelyett 2.790 Ft a Deluxe Edition! Az akció szeptember 5-ig tart.[ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
válasz Cyrusv10 #29684 üzenetére
Ez vajon azt jelenti , hogy jön a Complete Edition ? Mert eddig 20 volt a HL ár, 20 ról 9 kicsit nagy ugrás
Amugy a Macgamestore mennyire megbízható oldal? És használhatók PC m is a kapott kódok?Mert a civ 6 gold elvileg meg ott lenne HL:
[link]Na most ha minden oké az oldallal, akkor erre a 2 re lehet lecsapnék, 20 euró a civ goldért és 9 a gathering stormért vagyis 30 nál kevesebb a teljesért már pont a lélektani határon belül van.
-
csaba951
veterán
válasz TheNewDawn #29686 üzenetére
Hivatalos, megbízható oldal. Ennél a játéknál kulcs aktivációnál megkapod a Windows-os verziót is (Mac és Linux mellé).
Valószínűleg ebből is lesz minden egyben csomag. Hogy pontosan mikor, mennyiért, arról még nincs hír.
-
TheNewDawn
addikt
válasz csaba951 #29687 üzenetére
Köszönet. Időközben 2game.com is 2k akciót tart, a CIVILIZATION GATHERING STORMkieg ott még olcsóbb, 9.5 helyett 9 euróra jön ki HAPPY2game kóddal.
Ami még durvább, az az XCOM2 COLLECTION eddig 24 euró volt a HL ár, most kóddal 16:
Erre megint azt tudom mondani, hogy akinek ekkora mákja volt, hogy nincs meg neki, de szereti, az csapjon le rá de gyorsan, kb a war of the chosen nem volt eddig kevesebb 1 magában, ennyiért brutáis steal.
[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
válasz TheNewDawn #29688 üzenetére
Ha valaki még nem iratkozott fel a hírlevélre, akkor +10% kedvezmény
Na jó, nem érdekel, hogy nem ez az off, de tényleg ki akarnak fosztani. Nemrég Surviving mars, most meg ez.....
Telefonon meg tolom az XCom EW-vel. Itt most durva önmegtartóztatást kell gyakorolnom. 1 év múlva talán leesik ennyire az ára vagy lejjebb.
Mess with the best / Die like the rest
-
TheNewDawn
addikt
Offe is mondd, engem már kifoszottak nyáronk, kezdődött a Dying Lighttal, aztán jött a Divinity 2 Steamen, majd ugye a bethesda sale, ahol kb bezsákoltam mindent is ami nem volt meg tőlük, mivel a bethesda kb 4 évente tart egyszer értelmes salet.Ja, meg Surviving Mars nekem is, kb 100 eurónál tartok nyári költés terén
És akkor még ott a Kingdom Come Deliverance ami ma jött ki Microsoft Storeba, szóval... lenne mivel tolni,csak idő lenne ennyiON: Ha már 2game.com akció: Van ott még csomó más is, bárki csemegézhet kedvére, pl Mafia 3 is HL, a Digital Deluxe is, de ha Xcom 2 megvan valakinek, és a war of the chosenre fáj a foga , eddig 16 euró volt a HL, most vihető 9 ért. Vagy a civ 6 nál maradva, ugye Gathering Stormról volt szó, de rengetegen megvették az alapjátékot/deluxe editiont, na most nekik ott a másik kieg, a Rise and Fall, eddig 13 volt a HL, most HÉT, azaz igen, 7 euró, kb olcsóbban ki lehet jönni egyesével, ( alapjáték+rise and fall+gathering)
mintha a goldot venné valaki. -
rumkola
veterán
.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz TheNewDawn #29690 üzenetére
Jo neked en csak a doom eternal-ra eltoltam 90 eurot plusz a cyberpunk-ra 55ot (5-ot levont a sale-nel steam) es meg csak bem is jatszhatok veluk
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
kwzatz
őstag
Lehet ezt még fokozni: Nem lesz rá időd akkor, amikor kijönnek, és majd csak akkor játszod őket, amikor féláron vagy azalatt is meg lehet őket venni.
Egyébként Fez az Epic Store-ban, a jövő hét meg megint erős, Inside+Celeste.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
cskamacska
addikt
WinGameStore - The Surge 2 weboldal hibája miatt 20 dollár
(igazmagyarul: price bug)Mivel elővétel, így lehet hogy simán refundolnak, lehet hogy megmarad.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
duvi
nagyúr
Total War Week a Humblenél.
-
válasz cskamacska #29694 üzenetére
fellelegezhetnek a penztarcak, indult a refund
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
csaba951
veterán
Csak US fórumtársaknak! (esetleg még MX és CA)
Forza Horizon 4 Ultimate Edition (Xbox One+Windows 10);-70%;29,99 USD
HL ár, minden kiegészítő benne van, kivéve a treasure map ami egy cheat.Maga a kapott kód aktiválható EU-ból is. Magyar PayPal-al el se kezd a vásárlást.
[ Szerkesztve ]
-
MAGUS7
tag
Fanatical Summer Mystery Bundle [link]
5 darab 100 kulcsot tartalmazó "ládát" is lehet nyitni ha valaki szerencsés,redditen fent van pár lista,hogy ki mit nyitott,nekem ezeket sikerült
Tier1 The Esoterica Hollow Earth
Tier2 Lust for Darkness
Tier3 Adelantado Trilogy Book one
Tier4 10 Second Ninja X
Tier5 Dungeon Siege
Tier6 Homeworld Remastered Collection
Tier7 Kiai Resonance
Tier8 Agatha Christie The ABC Murders
Tier9 Airport Madness 4
Tier10 Dashing Dinos
Plussz mellé még jár egy 12% kupon is a következő vásárláshoz.[ Szerkesztve ]
iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11