Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
Pedig elakadni nem lehet benn - olvasni is kell a megtalálható nyomokat (cetlik, etc.), és minden megoldható. Azt mondanom sem kellene: nem csak előre kell menni, van backtracking is benne...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
MAGUS7
tag
Sziasztok!
GOG-on is Bethesda sale van [link] ráadásul a Fallout 3 GOTY,New Vegas Ultimate,Obliviont,felkészítették windows 10-re is,ellentétben a Steam verzióval,nekem legutóbb elég sok gondom volt a Steam verzióval,Fallout 3 Goty-nál[ Szerkesztve ]
iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
Mr.Csizmás
titán
mindhármat, ha bejön a stílus. pl. achik tekintetében is a végigjátszás 3x lehet, (mágia nélkül, senkit nem ölsz meg, nem vesz észre senki, megölsz mindenkit), többféle megoldás egy helyzetre, stb. na meg az artwork és sztori is odatesz. (nemhiába, zenimax cucc)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Samus
addikt
Még úgy öt évvel ezelőtt vettem Amazonon, egy itteni tipp alapján dobozosan, aminek a kódját a Steam meg is ette. Már akkor is 8 font volt, Angliából. Máig az az egyetlen dobozos címem.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
bullseye
addikt
2game-en is akció van, pl Vakyria Chronicles 4 8,5 GBP az eddigi legolcsóbb, ha nem számítjuk a 4 eurós elárazást, amit visszavont a D2D
SUMMER2GAME kóddal -15%, úgy kb. 8 euróra jön ki
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
-
AnonymusX
senior tag
válasz Mr.Csizmás #29260 üzenetére
Arra akartam rámutatni, hogy az adatlapról megállapítható, hogy melyik boltban mit tartalmaz az áru.
-
xuser
tag
akkor azt a kis pluszt megéri hogyha tud magyarul (is)
-
MAGUS7
tag
válasz eddieke666 #29264 üzenetére
Gyárilag volt benne ? már nem emlékszem,de azt tudom hogy készült hozzá magyarítás.
iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
sto1911
veterán
chrono.gg
Grim Dawn
Base Game
$4.99Grim Dawn - Ashes of Malmouth
Increases level cap to 100, two new class masteries, two new story chapters, and much more!
$12.60Grim Dawn - Crucible Mode
Introduces an arena gameplay mode.
$3.90Grim Dawn - Forgotten Gods
Adds new class mastery, a massive new story chapter, and much more! NOTE: Requires Ashes of Malmouth to be played.
$13.60 -
kwzatz
őstag
válasz Mr.Csizmás #29265 üzenetére
Ha érti az ember az angol nyelvű változatot, akkor az írott magyar nyelvű változat szerintem ahhoz sokat nem tud hozzátenni, sőt, szójátékok, dalok, versek stb. esetén valószínűleg elvész egy kicsit az eredetiből. Ettől függetlenül persze elhiszem, hogy jól sikerült a fordítás.
A szinkronhang már kicsit más kérdés, mert ott nagy ritkán előfordulhat, hogy a hangszín, hangsúly és minden más, ami a beszédhez kötődik, hozzáadhat, bár általában ott is inkább az eredeti nyelvet favorizálom, még akkor is, ha az adott nyelven nem beszélek (filmek/sorozatok esetén japán, svéd, dán stb.). Persze ott már nyilván magyar felirattal.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
addikt
válasz eddieke666 #29268 üzenetére
Dobozos GOTYban volt, Steamesben sosem.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Mr.Csizmás
titán
-
i2k
őstag
válasz sto1911 #29267 üzenetére
Nagy kár, hogy kisebb AAA játék árával egyenlő a 2 nagy kieg összára, még így is... ~8000 Ft.
Így én ezt egy ideig passzolom...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
reelc
veterán
Akkor csak az AoM-et vedd meg, az alapjáték mellé.
12,59 EUR volt eddig a legjobb ára. Kicsit több, mint 2 hónap múlva lesz 2 éves a kieg., nagyon jól tartja az árát.
Valószínűleg az FG is igen ártartó lesz. Mármint valószínűleg lesüllyed majd valamikor 30% körülre, de a másikból kiindulva jó ideig nem lesz alatta.Amúgy igen, vannak jobb dealek mindig. Épp azért annak éri meg, aki játszani is akar vele. Többet, mint egy sztori végigvitelt.
[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
Akinek kell a GMG-n a 15%-os voucher és az 1+4 extra játék, akkor 5 fontért a Metal Gear Rising szerintem nem rossz befektetés
[ Szerkesztve ]
Mess with the best / Die like the rest
-
Golden9
addikt
Sziasztok!
A GMG-ről lenne néhány kérdésem, előre is köszönöm a válaszokat.
Vásárláshoz hol lehet árcsökkentő kuponkódot, vagy ajándékkártyát szerezni?
A referral link hogy működik? A linkemen keresztül történő regisztráció után megkapom a 2€-t, vagy csak ha vásárolnak is az új fiókkal?
Csak Ł-ban lehet fizetni? Paypalon csak €-m van.
Az itteni PUBG vásárlással ugyanazt kapom, mint a Steamesel?[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
Ha már GMG... Valakinek sikerült már intel játékokat beváltania mobilon? Én nem tudom kipipálni a checkbox-ot az intel oldalán, pedig 3 különböző böngészőben is próbáltam (samsung, chrome, firefox). A survey amire ott link van, be sem töltődik.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
l.skywalker
félisten
Epic Free Games
Moonlighter - Epic
This War of Mine - Epic-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
Jövő hétre felkészül: For Honor
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ayo
Topikgazda
válasz l.skywalker #29277 üzenetére
szörnyű ez a store, már megint egy wishlistes játékot zsákolhatok be (Moonlighter)
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
ayo
Topikgazda
válasz l.skywalker #29281 üzenetére
+ Alan Wake
egyébként már megjavult.
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
addikt
-
kwzatz
őstag
Nálam Alan Wake-et is mutat a For Honor mellé.
ayo: Nem hiszem, hogy ez a pénz, ami az ingyenes játékokba megy nekik, valaha meg fog megtérülni.
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
Úgy értettem, hogy valószínűleg ez az 1-2 hetente ingyenes játék dolog idén lemegy aztán jövőre már nem lesz. Szerintem azokat tudják talán arra rávenni vele, hogy vásároljanak is, akik pont most kezdtek PC-n játszani, és Steamen, illetve a többi kliensen még nincs szinte semmijük.
Amúgy meg wow, nem tudtam, hogy van olyan ember, aki nem csak behúzza, hanem játszik is az Epicen kapott játékokkal. Vagy neked is első alkalom lesz?
-
dvids
aktív tag
War of Minet nem adja be se a launcherben, se a böngészőben.
-
ayo
Topikgazda
válasz kwzatz #29286 üzenetére
Persze, de igazából bőven elvagyok már most is ezekből. Stories Untold (baromi izgi kaland játék, rövid, szóval akinek nincs ideje, az is nyugodtan nézzen rá), Enter the Gungeon (fun shooter dungeon crawler) és Axiom Verge (minőségi metroidvania platformer), amiket toltam pl. mindegyiket akartam már, szóval nekem ez bejön, hogy mindezt ingyen. Ezért se zavar, hogy más kliens, mert játszok velük - FC Primal meg WD2 befigyelt azért sale-en, ha Heavy Rain és a többi is akciós lesz 5-10 euróért, akkor simán lehet hogy ott fogom megvenni. Szóval jó sale-ekkel azért meg lehet venni a régi steames arcokat is néha, legalábbis engem meg sok mást sikerült.
Amúgy a többi játék is nagyon jó, Overcooked pl. egyik legjobb co-op játék, amit mostanság toltam, szóval érdemes megnézni ezeket sztem.(#29289) echterion: nekem is így volt az első pár héten, aztán csak jött olyan
[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
válasz kwzatz #29286 üzenetére
Még tolják egy évig és egy-két nagyobb címmel megfognak játékosokat, akik szép lassan felébrednek, hogy a kártyákon túl is van élet. Aztán majd jönnek a statisztikák, hogy a bázisuk megközelíti a Steam-ét. Az aktív bázisuk is folyamatosan nő.
Szerintem megéri a befektetést, mert más nem nagyon van, aki meg tudja szorongatni az egyelőre monopol helyzetben levő Steam-et. Kell a versenytárs. Persze a havidíjasok most kezdenek szaporodni. Ez pont ennek a kettőnek tesz keresztbe. Epic se havidíjas szolgáltatásra épít, ahogy látom.
Mess with the best / Die like the rest
-
kwzatz
őstag
Bevallom, az Axiom Verge, a Transistor és az Overcooked nekem is ott van a kipróbálandók között, az idő a szűk keresztmetszet. És egyébként attól, hogy nem a legnagyobb címeket adják ingyen, azért bőven érződik rajta, hogy tudatosan választanak a minőségi, kisebb játékok közül, szóval ez valóban jó dolog.
Louro: Egyébként ez az előfizetősdi szerintem a játékok árának csökkenéséhez fog vezetni (másképp nem fogják megvenni), szóval akinek ez nem szimpatikus (én pl. nem vagyok ezeknek a rajongója), az lehet, hogy jól jár majd vele hosszútávon. Ezt sem tudom amúgy, hogy lesz a cégeknek kifizetődő, a kiesett eladásokat nem tudom, mennyire fogja ez pótolni. Olyan érzésem van, hogy egymást kergetik bele egy versenybe, amivel egyikük sem jár jól (ugyanez megy a filmek/sorozatok terén a Netflix, Disney, Hulu, Amazon Prime stb. vonalon), de ők tudják.
-
i2k
őstag
-
Samus
addikt
Még nem bestbuy, de megjelent Steamen a Wolfenstein Youngblood. 30 eurós nyitóárral. Kívancsi leszek mennyi a játékidő...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
válasz kwzatz #29292 üzenetére
Nem fog csökkenni a nagy címek ára, mert már így is szinte veszteségesek.
EgyKét nagyon jó cikket írt erről a Kotaku:Why Video Games Cost So Much To Make [link]
The Video Game Industry Can't Go On Like This [link]Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kwzatz
őstag
Alapvetően a Kotaku az esetek igen nagy százalékában ordas nagy baromságokat írogat össze, aztán döntsd el, hogy ez köztük van-e. Másik: Néhány cégnek változtatnia kell a hozzáállásán, meg azon, hogy milyen embereket vesznek fel, mire költik a pénzt. Az indie game-ek gyakorlatilag megaláztak jónéhány A-AAA játékot, köztük olyanok is, amit 1 vagy 2 ember készített. Vagy ott a Hellblade, amit 20 ember, 10 millió dollár alatti büdzséből dobott össze, 30$-ért tudták adni, mégis jócskán megtérült nekik. Szóval lehet ezt másképp is csinálni, sok esetben nevetséges, hogy a 100+ fős cég munkája szánalmasnak hat amellett, amit egy néhány fős, tehetséges csapat csinált. Gondolom ugyanaz megy, mint más cégeknél, sokan csak a pénzt veszik fel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik