Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Tudom nem érdemes ettől a bolttól rendelni, mert átvernek satöbbi, de ez akkor is jó áron van!
Lara Croft and the Temple of Osiris (Gold Edition) - 3290 FtTartalom:
- Gyűjtői doboz
- Lara Croft and the Temple of Osiris játékszoftver
- Season Pass
- Artbook
- Térkép
- Lara Croft figuraPersze már megvan a játék Season Pass-szal együtt, de tetszik az Artbook meg a figura is. Ennyiért fájna a szívem otthagyni. Máshol 10 000 Ft körül megy ez a kiadás.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
i2k
őstag
Nem elhanyagolható infó lehet:
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TBT
addikt
Szállítási költség mindenhol van (CD Galaxis, 576, Konzolok szervize, Konzolvilág, Extreme Digital) de mégy úgy is jóval olcsóbb, mint a többi boltban. Az Emagnál és a Media Marktnál nincs szállítási költség, de ott meg 11990 Ft ez a kiadás.
A kérdés csak annyi, hogy tényleg azt küldik-e, ami az oldalon szerepel (fóliás bontatlan kiadás működő kódokkal).A neten olvasható vélemények szerint megbízhatónak és korrektnek ítélik a boltot, szóval bizakodó vagyok.
A GLS futárcéggel dolgoznak, jó kis szlovák bolt ez!"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
S1M0N
senior tag
Szerintem még így is megéri, én a CD Galaxisnál vettem kb. 1 hónapja leárazáson 5990Ft-ért (plusz vettem mást is, így a szállítási költséggel én nem nagyon számolok).
(#2710) TBT
Miért vernének át?
Egy vagy két alkalommal vettem tőlük játékokat még régebben, elsőre egy Skyrim gyűjtői kiadást, az utolsó darabot. Itt-ott kissé megviselt (de nem szakadt), de anno rákérdeztem, és akkor korrektül elmondták, hogy nincs 100%-os állapotban a doboza, csak olyan 99, de bontatlan. Elmondásuk szerint azért maradt ez utoljára, mert a kicsit rosszabb példányokat hagyják utoljára.
Egyedül akkor néztem, amikor meghozták, mert semmi dobozba nem volt belerakva, csak valami zsákféleségbe volt belerakva. A CDG csomagolási minősége után ez kissé szíven ütött, de épségben volt a cucc.
A játékot meg simán aktiváltam Steam-en...A második rendelésnél már normál DVD tokos játékokat rendeltem tőlük, ott a Batman: Arkham Asylum GOTY doboza kicsit sérült volt, de az sem vészesen, CD Galaxistól is kaptam már olyan játékot, aminek a DVD tokja törött volt, de csak kicsomagolás után lehetett észrevenni.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Igen, emlékszem épp ezért is vannak fenntartásaim a dologgal kapcsolatban.
Talán nem lesz sérült sem a doboz, sem a tartalma. És a kódok is működőképesek lesznek, bár 3000 Ft-ért lehet hogy túl sokat várok el.Sajnos minden máshol 11 000 Ft (+ posta) ez a kiadás. Annyit meg nem akarok kiadni érte (lévén a játék már megvan a megjelenése óta Steam-en).
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Lackki
őstag
4400Ft !!!
ez eddig a legolcsóbb és elég sokan is játszanak vele, így hogy elvették a havidíj rendszertNicePRICE
Privátot hamarabb észreveszem
-
arty
veterán
oké, mondjuk ennyiért tényleg nem akkora a kockázat, egyszer egy gamepad kapcsán én is elcsábultam
de a pozitiv kampány pár szerencsés rendelés mellett még nem indokolt"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
TBT
addikt
Negatív dolgokat kerestem róluk, mert emlékeim szerint többen is belefutottak velük kapcsolatban sérült és hibás termékbe, de valamiért csak pozitív megszólalásokat találok.
Ez azt jelenti, hogy vagy igénytelenek az emberek (mindegy milyen sérült a kiadás csak mennyen a gípen) vagy az oldal keresi és eltávolítja a negatív visszhangokat.Emellett azt hiszem, hogy a hibás és CD íróval készített termékek régi játékok voltak. Ez pedig egy viszonylag új cím és különleges kiadás, szóval talán nem fogják itt is azt eljátszani (írott lemezek, papír-zsebkendőből készült térkép és artbook stb).
-
TBT
addikt
válasz Joco_77 #2721 üzenetére
Főoldalon írja is:
GMGSUM-MERSAL-E20OFFA pénztári résznél (tehát, amikor már a termék a kosárban van) kell beírnod ezt a kupont és akkor számol le belőle 20%-ot.
[ Szerkesztve ]
-
MrTwister
őstag
Sziasztok!
Middle Earth Shadow of Mordor GOTY honnan most a legolcsóbb?Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
MrTwister
őstag
válasz bullseye #2727 üzenetére
Megérik a DLC-k? Ilyen ruhák meg gyűrűk meg ilyesmik, esetleg küldetés tartalmak? Ami még rosszabb csak multiban adnak tartalmat, mert akkor főleg nem érdekel. Esetleg jobban járok az alapjátékkal, aztán majd beszerzem őket?
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
reelc
veterán
Ha jól sejtem a The Elder Scrolls V: Skyrim® Legendary Edition 4,99 Fontért szintén best buy. Ja és -20% kupon még lejön, így 4 Font lesz a vége!
[ Szerkesztve ]
-
Kareszovics
addikt
A Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut csak nekem tűnik borzasztó jó árúnak a maga 2.87 fontjával (kuponnal)?
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
cyberkind
félisten
Ebből a boltból nyugodtan vásárolhatok?
-
[Prolixus]
addikt
válasz Kareszovics #2734 üzenetére
Lehet, annyira nem világverő azért. 4 euró körülre jön így ki, 4,5 euróért volt már steam-en is, meg nemrég Humble store-ban is. Plusz GOG-on már 4 euró alatt is volt.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
_stick_
őstag
Hali, szerintetek ez megéri? Egy ideje figyelem, de messze most kapta eddig a legnagyobb leárazást.
-
Kareszovics
addikt
válasz [Prolixus] #2738 üzenetére
Értem. Azt néztem istheranydeal-en is, hogy a GOG-os volt a legolcsóbb, de így sem rossz azért. 20 centen meg nem variálok.
-
[Prolixus]
addikt
válasz Kareszovics #2744 üzenetére
Azt nem tudod egyébként, hogy tartalmát tekintve mennyit ad hozzá az alapjátékhoz? Én is megvenném, de akkor is itt motoszkál a fejemben, hogy az alapjátékot jóval olcsóbban meg lehet kapni, ez meg mégiscsak egy kiegészítő...
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
ayo
Topikgazda
válasz [Prolixus] #2745 üzenetére
rendes klasszikus értelemben vett kiegészítő - és talán annyival jobb, mint az alap, hogy jobban ki tud bontakozni. ha alapot szeretted, akkor sztem vedd meg
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Kareszovics
addikt
válasz [Prolixus] #2745 üzenetére
Out of Stock...
-
Lackki
őstag
nem maradt vkinek a bohemias armás humblebundleból véletlenül egy PMC (Private Military Company) dlcje?
természetesen nem ingyenPrivátot hamarabb észreveszem
-
kalozhun100
őstag
Ez éri? Most találtam Ez csak Applere van?
Xiaomi Mi 11 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik