Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
Gamersgate:
Grey Goo - 18.43€
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
i2k
őstag
8 órával később...
Ezt még mindig nem javították a STEAM-en...!A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
LordMarcus13
csendes tag
Nem tudom mennyire ér ,de kidobok egy két cd kulcsot humbleról esett akit érdekel használja nyugodtan.
Warframe 7-day Credit and Affinity Booster Packs
D380-15BF-6CE9-DE29Twitch Turbo
TNWFWGJLMHDRGNRKWorld of Warships Closed Beta Key
F93KP-R9DCT-EPHMP-P8BUMWorld of Tanks Invite Code
RMSZP-WZVZS-GR6XR-VDX8PWorld of Warships Bonus Content
M5399-CZAYK-MZP7R-7XCG9SMITE Loki Pack
PCLK54F234EA50602SMITE Xbox One Closed Beta
WKXTK-C6DCD-K39CX-429QY-36JGZ -
Źşë'
addikt
válasz LordMarcus13 #2204 üzenetére
köszi, Warframe kódot vittem
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
vlaho
aktív tag
válasz LordMarcus13 #2204 üzenetére
SMITE Loki Pack-ot vittem, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának
-
tipuka
addikt
játszik még valaki a Test Drive Unlimited 2-vel?
Most még 20 órán át 75%-os akcióban 3,49€
The Crew-t szerettem volna, de nagyon drága a számomra, GMG-n 20 font, de csak 9,76 fontom van ott (és SP nélkül nem érdekelne)
Az új NFS-ről meg 3 videón kívül nem tudni milyen lesz mire megjelenik. -
zone
őstag
Driver San Francisco 2.49 még kb. 15 órán át
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
addikt
Új Weekly Bundle: cats! Cats! CATS!
A macskások miatt nem, de a jelenleg ~2,5$-s (sosevoltilyenolcsó) Torchlight 2 miatt megérheti a BTA. Én legalábbis behúztam.
Külön kulcsokat ad.Ha a Torchlight 2-n kívüli bármelyik kell valakinek, szóljon. Nekem pluszegysornak sem kellenek.
szerk.: háhá, menjetek rá a bundlis feliratra. Hátulnézet
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #2201 üzenetére
Nem ajánlom, bár kellemes de kevés az SP tartalom, és döglődik a multi. Etherium ugyanez pepitában, de itt még az egyedül játszható tartalom is bot elleni skirmisht, ill cicomázott és kegyetlenül unalmas ismétlődő bot elleni skirmisht(conquest mód) jelenti.
más
Humble cats! Cats! CATS! Weekly Bundli
Mondanom sem kell, mindenkinek kötelező vétel!
1 dollárért
Schrödinger's Cat and the Raiders of the Lost Quark
Aqua Kitty - Milk Mine Defender(2,56 dolláros) átlag fölött
MouseCraft Humble Deluxe Edition10 dollárért
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
SpongyaBob
veterán
-
eami
veterán
dübörög a steam sale, de mint eddig is tudtuk nem feltétlenül steamen érdemes venni steames játékot.
pl. Dying Light kapott egy kemény 25% offot tehát €37.49 kell leszurkolni a Gaben pénztárnál.
Legújabb DLC a Bozak Horde nem kapott offot így maradt €9.99.Ezzel szemben Indie Gala ajánlat:
Dying Light - $29.99 ~ €26.6
Bozak Horde - $8.49 ~ €7.5$ban mérik, nem változik át €ra menet közben
-
Crytek
nagyúr
Hihetetlen hogy a Gothic 1-et nem lehet külön megvenni. Akkor legalább az ilyen pakkoknál járna gift a Gothic 2 -3 ból ha már megvannak. Ha kell az egy fizess az egész csomagért.
Miért nem tudják beárazni vagy mi az okat hogy külön nem megvehető??Next PC Upgrade: 2022
-
zone
őstag
Talán elárazás, négy hónapja jelent meg a játék: The Book of Unwritten Tales 2
Regular Price: 34.99EUR
Promo Price: 7.00EURYouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
i2k
őstag
válasz SpongyaBob #2216 üzenetére
ÉS így is drága.
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz SpongyaBob #2227 üzenetére
GéTuKettő-fóbiások ne kattintsanak! - Autosport - 1050 Ft-ért...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Csapoati
nagyúr
válasz cyberkind #2230 üzenetére
A season passal lesz fullos, de az meg nem biztos, hogy meger annyit. A Touring Legends dlc-t viszont erosen ajanlom hozza - brit palyak es tenyleg legendas turaautok vannak benne.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #2230 üzenetére
Van "fullos" csomag: alapjáték + Season Pass.
Utóbbi jelenleg nem kapható a GéjTúÉn.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
arty
veterán
válasz Csapoati #2231 üzenetére
én pedig inkább a Sprint Packot - körpályából van elég, ezzel a pakkal viszont pont-pont pályákhoz jutsz, ami inkább hiányzik az autosportból (ráadásul 4 db, vs. 2 a touring legendshez képest)
season passt én se vennék, az biztos
(#2235) cyberkind: 2.4 eur a sprint pakk, 5 eur a touring legends...
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
válasz kalozhun100 #2239 üzenetére
A kepen rajta van, 0.00. De csak volt.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
csaba951
veterán
válasz Csapoati #2231 üzenetére
GRID Autosport Season Pass
Remek módon a GRID Autosport - Black Edition Pack-ot nem tartalmazza. Erre nem árt odafigyelni, ha "teljes" változatot akar az ember!#2222 zone
Ez tutibiztos elárazás! Steam-en mágikus módon a The Book of Unwritten Tales 2 Almanac Edition Extras kerül 7 €-ba. Valami okos ezzel az árral keverhette össze. -
Predator2
addikt
Helló
Volna pár kérdésem az oldallal kapcsolatban: [link]
Nem az ára miatt kérdezem, csak ha már megveszem akkor lehetőleg minél kevesebbet bukjak rajta.
1154 Ft-ért az oldaltól veszem a kulcsot, és 1047Ft-ért lehet bizonyos felhasználóktól?
Alul a shield mit is takar pontosan? Megéri?THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
tomsolo
addikt
Space Hulk Ascension - az SH tulajoknak - most: 9,79€
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
-
Dilikutya
félisten
válasz Predator2 #2245 üzenetére
Az oldaltól nem veszel kulcsot, vagy ha mégis, ugyanolyan, mint a felhasználótól, nem viszonteladó, bárhonnan származhat. A shield nem sokat ér. Én fél eurós játékot vettem itt kettőt, ennél többet nem költenék ilyen helyen.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Predator2
addikt
válasz Dilikutya #2249 üzenetére
Nem sürgős csak mivel itt jó árban van....
Te mit tennél e helyemben? Várnál még egy megbízható boltra vagy ennyiért bevállalnád itt?>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei: