Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokunda
senior tag
válasz Per Degaton #106960 üzenetére
1-2 hónapja nekem is volt gondom velük az XCOM 2 - Reinforcement Pack kapcsán, igaz engem csak két és fél napig várattak, de digitális terjesztés esetén ezt is sokallottam kicsit, azért nem távírókkal kommunikálunk. Nekem ticket nélkül megoldódott, szerintem neked is megfog, de szó mi szó nem törik össze magukat.
-
tomsolo
addikt
válasz Per Degaton #106960 üzenetére
Leszarják a ticketedet.
Én a végén már pp dispute-t indítottam, akkor megjött a cucc de lényegében arra se reagáltak semmit. Szal megfogod kapni de készülj fel rá hogy akár 6 napba is beletelhet.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Egérpad topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Filmvilág
- DIGI internet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest