Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz KISDUCK #139920 üzenetére
Nekem teljesen kimaradtak, igazából soha nem is érdekeltek (kivéve a Primal), ezt sem vettem volna meg, ha nincs ez a fránya kiskapu. Valahol nagyon mélyen reménykedem benne, hogy visszaveszik és akkor tudok kérni refundot az alapjátékra is.🤦♂️
Tiszteletem az erős akaratúaknak, akik még így sem veszik meg.
A harmadik rész és a Blood Dragon vannak meg, azokat ugye ingyen adták, a kettő pedig talán Goldban volt boxon. Ha TPS lenne, akkor már biztos kipróbáltam volna valamelyiket.
Szerk: tudom, csak az elsőt csinálta a Crytek, de nekem a Crysis egy akkora dögunalom szar volt, amelyet még akkor sem szenvedtem volna végig, ha pisztolyt tartottak volna a fejemhez, úgyhogy lehet ez is közrejátszik Far Cry ártatlanságomban.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest