- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
A csúcsnak megvan az ára, de nagyon jó, élhető kompromisszumokat lehet kötni. 2,5 gigás chip alatt mit értesz? Ha LAN, az nem csak 80-100 ezres alaplapokon van, nekem is van, nincs is bele dugva semmi, egy USB-s wifi stick-en jön a hálózat.
Értem én, hogy van közel 400 ezres monitor is, na és. Fél éve vettem egy Samsung-ot, 4K, 28", 60(!!!!!!)Hz. Nagyobb nem is férne az asztalra, de a tévénk is csak 32", és nem is cseréljük egy darabig, mert max egy 40" férne még oda a helyére, komplett bútorokat meg nem fogunk kidobálni csak ezért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest