Hirdetés

Aktív témák

• useless

aktív tag

A kérdésre egy óriási NNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMM a válasz! :(((

Én 2 hónapja köttettem be május 6-án. Mivel hónap 11-étől számláznak, a fennálló 5 napot pluszba kiszámlázták. Szerintem már ez is gusztustalan, mert egy komoly cég legyen már annyira nagyvonalú, hogy elengedi ezt a pár napot, ha már egy évig havi 12000-t csúsztatok nekik! De jó legyen kifizetem, csak az volt a bibi, hogy ebből az 5 napból 4 napig nem lehetett netezni, mert központi hiba volt, és akinek azon a héten kötötték be, senki sem tudta használni!

Bementem, hogy elmondjam mi a panaszom. A pultnál egy idős asszony, arcán a kétségbeesés talán maradandó nyomaival (Jézusom számítógép, billentyűzet és még az egeret is tologatnia kell majd) fogadott. Éreztem, jó helyre kerültem (egy joghurtot nem bíznék rá!)! Sokat tanakodtunk, míg végül a hatodik csekk, amit készített már jó volt. Ugyanis a másik probléma az volt, hogy rossz összeget is írtak a csekkre. Azt mondta, hogy jelezte a panaszomat és egy hónap múlva visszafizetik a pénzt. Mégegyszer mondom, nem az 1600 Ft (4 nap) hiányzik annyira, csak elvi kérdés! Irtam a Chello-nak is egy mail-t, de ''biztos'' elronthattam a címzést, mert baromira nem válaszoltak nekem pár napon belül!

Ma ismét megkaptam a ''felszólítást: Fizess, mert apad a tőkénk''! erre a hónapra.
    Bementem megkérdezni, hogy visszakapom-e a pénzem, mire egy gigantikusan határozott NEM várt engem, némi kotorászás után a gépben! Elutasítottuk a reklamációját! A szerződésben pontosan benne van: ha az ő hibájuk miatt marad ki a szolgáltatás, nem kell fizetnem érte! Még jó (mégsem, tök mindegy itt csak TE FIZETSZ)!!!!!!!!!!!!!!!

Igazából azért írtam ezt az egészet, mert dühítő, hogy egy állítólag komoly cég ilyen piti dolgon spórol és nem veszi észre (mert nem is érdekli), hogy ezzel a ''kedves ügyfélnek'' egyre rosszabb a szájíze! És gondolom ez még csak fokozódik! Én, ha tehetem, minél hamarabb áttérek az ADSL-re. Sok mindent hallottam eddig a Chello-ról, de jót azt NEM!

KÁR HOGY IGÉNYBEVETTEM A SZOLGÁLTATÁSUKAT!

Aktív témák