Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
guerilla90
csendes tag
sajnos nincs 2-3 havonta 10e Ft-om a 4 színre..., ezért szeretnék beruházni egy resetelőre, csak nem tudom, hogy olyat lehet e kapni a T071x-es patronokhoz, meg hogy van e ezekből a patronokból újratölthető. Ha valaki tud ilyesmiről, tudna adni egy linket? Nem hiszem hogy megtelet a hulladéktinta gyűjtő, mert nem tiltott le a nyomtató, csak szimplán kiürült az egyik szín, és megelégeltem, hogy szinte alig nyomtatok, és üreset jelez állandóan...persze mindig, mikor valami fontosat kéne nyomtatni....az SSC-t meg azért kérdeztem fentebb, hogyha netalán én is eljutok odáig, hogy megtelik a hulladék tintagyűjtő, akkor tudjam lenullázni.
Előre is köszi (resetelőt csak T071x-előtti verziókhoz találtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Hibátlan nyugta és blokk nyomtató USB-s Android iOS Win Linux Mac kompatibilis eladó olcsón
- Star TSP-100 POS / Blokk nyomtató
- Zebra GK420d címkenyomtató
- Canon Pixma TS705A (3109C026) WIFI, tintasugaras egyfunkciós használt nyomtató
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest