Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
FuckeR19
senior tag
Sziasztok.
Van egy öregecske Epson Stylus C40UX nyomtatóm csak az a gond hogy a tinta be van száradva. Próbáltam már vízzel kimosni de nem segített. Esetleg valami tippetek lenne? Át szeretném alakítani valahogy, hogy NYÁKra tudjak nyomtatni vele, és ezért nem szeretnék egy új nyomtatót venni és sajna szerezni se tudok most mást.
-
Rozmár39
csendes tag
Sziasztok! Ebben segítsen valaki!
Van egy Epson Stylus Color 685 nyomtatóm, jó régi.
Használtam, egyszercsak elkezdett villogni a piros, és kiírta, hogy
Maintenance call!
Parts inside your printer require maintenance or replacement. Contact your dealer.
Aztán egy lépést se tovább. Kb 5 éve használom soha se akart karbantartást. Mit lehetne vele tenni? Légyszi segítsetek! -
feco88
tag
Sziasztok! Van nekem egy EPSON DX6000-es nyomtatóm. Egy idelyig utángyártott patront használtam de beleszáradhatott és jelzi hogy van benne festék de nem tudd belőle nyomtatni. a gari 2 hónapja járt le. Bevittem egy márka szervízbe és azt mondták hogy fejet kell cserélni de az 10-20 ezer között mozog és 6000Ft óra díjat számolnak fel, meg is mondták hogy min 2 órát ki is számláznak. Szereztem ehhez a típushoz való fejet meg ami a csippet olvassa de nem egészen tudok belejutni a masinába. Valaki tudd segíteni vagy útmutatóhoz linket küldeni, hogy hogyan tudom a nyomtató felsőrészét lebontani? Amiben ez az egész van sejtem hogyan tudom szétkapni, de nem férek elégé hozzá. Előre is köszönöm a válaszokat.
-
RoyalFlush
őstag
1. Google (eladó epson .......)
2. Adj fel egy hirdetést itt a PH!-n
3. Nézz szét a lakhelyedhez közel eső néhány üzletben (ha van a környéked ilyen bolt). -
Rackman
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Kaptam egy Epson Stylus Photo 830U nyomtatót, amiből ki volt fogyva a patron. Vettem bele újakat feketét is szinest is, valamilyen utángyártott de az van ráírva hogy 100% kompatibilis meg minden. Belerakom, azt írja ki a hogy nem tudja felismarni a patront. Visszaraktam azt ami benne volt, arra is azt írja pedig azzal nyomtattak az tuti. Mi lehet a gond ? Nekem eddig egy lexmarkom volt abba akármilyen szart raktam azzal is nyomtatott még utántöltést is csináltunk és úgy is jó volt. Nem tudom ezzel mi lehet.
Köszi a segítséget
-
edipqe
senior tag
Hali elvileg 5000-es van anyósnak és az a baja, (többek között, de ez most nem ide tartozik
)
hogy kifogyott egy patron, ki is cserélték, de villog a téma hogy cseréld ki a másikat is. holott abban még van.ezt meg lehet oldani szoftveresen?
Nagyon szépen köszönöm!

-
gyalogh3
csendes tag
EMBEREK! LEGYETEK ÉBEREK!
C43SX nyomtatóm a soros LPT1: portra csatlakozik. Az SSC-vel lekezeltem, de utána lebénult -- eltünt. Hosszas nyomkodás után kiderült, hogy a Vezérlőpult: Nyomtató: Tulajdonságokban a Portot átíródott "Fájlbanyomtatásra". Mikor újra az LPT1:-be tettem a pipát újra visszamászott a "Fájlbanyomtatásra", de most már három LPT1:, LPT2:, LPT3: kockát mutatott (holott az Alaplapon csak 1 van).
Itt rájötten, hogy nem elég csak a pipát betenni, de a "Port Beállítása" kockára kattintva is meg kell erősíteni. Az ilyen kéretlen belerondtások elhárítása több energiát fogyaszt, mint a tényleges munka." gyalogh3 -
togi
csendes tag
Sziasztok!
szükségem lenne működőképes epson stylus c70, vagy epson stylus photo 2000p nyomtatóra. Tudna-e valaki segíteni, hol juthatok hozzá?
Köszönöm szépen! -
pideryus
csendes tag
Sziasztok!
Nekem DX6050-es multim van és az alábbi a baja:
Zsír új patronokat raktam bele, mindegyik gyári.
A fekete és a bíbor ok, fullnak jelzi.
Ha berakom a sárgát, az is full.De ha uccsónak berakom a ciánt is, akkor nem látja se a sárgát, se a ciánt!

Ha pedig a sárga nincs bent (csak cián-bíbor-fekete), akkor a ciánt hiányolja, de a sárgát fullnak jelzi!

Hogy látja a sárga patront, ha nincs bent, vagy hogyhogy nem látja, ha berakom a ciánt???
Vagy ez a vég első jele, mindjárt letilt aztán mehet a qkába a 20ezres multi???
Segítségeteket elősre is kösz!!
-
Sotho
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Köszike, dobtam nekik mélt.

-
RoyalFlush
őstag
válasz
babszindzso
üzenetére
Frissítsd az usb vezérlő illesztőprogramját.
-
Sotho
őstag
Hol tudok epson aculaser c900 hoz memóriát venni? (nem 90.000ért!
) -
babszindzso
csendes tag
Sziasztok !
Köszi a válaszaitokat. Csak a nyomtatót telepítettem újra az op. rendszert nem. Az ikonjánál ki van írva hogy üzemkész, alapértelmezett is és gyári cd-ről telepítettem.Viszont az eszközkezelőnél kérdőjeles az egyéb eszközöknél az usb vezérlő Lehet hogy ez a baj?
Köszi -
Kötelező
senior tag
üdv.
kb 4 hónapja kifogyott a patron a dx 4450-es nyomtatóban amibe ma vettem patronokat 4 szint eredeti EPSON-t. erre beleteszem őket és még mindig világit a piros led hogy kifogyott az összes patron. ujrainditottam még akkor is. megcsináltam a progival is a patron cserét, az meg kiirja hogy nem kompatibilisek a patronok... Ötlet?? 10K volt a 4 szin és nem akarom feleslegesen megvenni...

-
gg72
veterán
Tudna valaki segíteni, hogyEpson R285-ös nyomtatóhoz milyen utángyártott patront lehet/érdemes használni?
-
RoyalFlush
őstag
válasz
babszindzso
üzenetére
Start -> Beállítások -> Vezérlőpult -> Rendszer -> Hardver -> Eszközkezelő
Nincs kérdőjeles eszköz?Start -> Beállítások -> Nyomtatók és faxok
Látod a nyomtató ikonját és alatta az olvasó: üzemkész?A nyomtatóhoz adott gyári lemezről telepítetted fel a megfelelő drivert, stb-t hozzá?
Pl. jegyzettömbben megírt dokumentumot sem tudsz nyomtatni?
-
RoyalFlush
őstag
Az asztalon talál egy parancsikont, EPSON Scan, azt elindítva a módnál én a professzionálist szoktam kiválasztani, így a legtöbb funkció megjelenik. Szerintem a legtöbbi beállítást nem nagyon kell magyarázom, képnél a 24 bites színmélység és 600 dpi-s felbontás szerintem jó, ha dokumentumot akar scannelni állítsa át 8 bites szürkeállományosra. Végül klikk a Beolvasás gombra.
szerk: ja és dokumentumok scanneléshez ajánlom mindenki figyelmébe a portablefinereader nevű programot.
Még valami eszembe jutott, ha telepítésnél a scanner illesztőprogramjait nem installálja fel, a Vezérlőpult -> Rendszer -> Hardver -> Eszközkezelőben frissíteni kell azokat.
-
edipqe
senior tag
EPSON dx 5000-el ha már fent vannak a softverek hogy tudok scannelni?
anyuséknak kéne segítenem, de ha nincs elöttem a nyomtató nem tudom a dolgokat...
HELP! -
Soltree
csendes tag
válasz
babszindzso
üzenetére
Már mint mit telepítettél újra pontosan? Office vagy nyomtató?
Ha mindkettő újratelepítése sem hoz sikert, akkor lehet, hogy az op-rendszert kell újra rakni
-
babszindzso
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket hogy epson stylus d92-es nyomtatóm van és hiába van feltelepítve az office nem ismeri fel egyátalán
. Már többször újratelepítettem, de semmi nem használt. Mit lehetne tenni?A válaszotokat előre is köszi
-
Soltree
csendes tag
Nekem DX7400-as van, és üresre szívja a patronokat.
A patron száma (v1.0 vagy v3.1) a chipre vonatkozik. 2007. májusától gyártott Epson nyomtatók csak v3.1-chipes patronokkal mennek. Elképzelhető, hogy előzőleg mindig v3.1-es patronokat kaptál, most meg rádsóztak egy régebbi, raktár mélyén talált patront, ami csak 1.0-ás, és most a nyomtatód hisztizik

-
ildi
csendes tag
akkor lehet le kéne töltened azt a service utility progit, az meg tudja buherálni a patron szintet. Nekem szerintem ez hozta rendbe, mert most már raktam bele abból a színből amire azt mondta hogy kifogyott, és a másik kettőt, amit azelőtt meg nem akart elfogadni, később látta hogy tele van, és most már enged nyomtatni. Szóval hála a jó égnek nem kellett új nyomtatót vennem. De még így is van a tarsolyamban két félig üres patron, amit nem tudok hogy majd el fog e fogadni ha majd a most betett 3 vadiújból vmelyik kiűrül. Most ezt nem kockáztatom meg hogy leteszteljek egy ilyet.
-
Cufter
tag
Ne haragudjatok, biztos le van már írva, csak én nem találom, de mit lehet csinálni azzal az utántöltött(G és G) patronnal amiben van még tinta csak a dx4400 nem enged nyomtatni, mert hogy nincs. Nincs vmi trükk, hogy mégis nyomtasson?
-
Soltree
csendes tag
Sziasztok!
Na, nekem is meg van az eslő negatív tapasztalatom az utángyártott patronokkal! Egy fekete T0711-es patronról van szó, amit a REMAX-ban vettem. Eddig meg voltam elégedve a bolttal, de most elbizonytalanodtam.
A helyzet a következő: megvettem szépen a patront, még mielőtt teljesen kifogyott volna az otthoni, épp aktuális feketém. Nyomtatás közben eljött a kellő pillanat, kicseréltem a feketét, mindenre odafigyeltem és nem is volt semmi gond. Mindaddig, amíg az első A4-es fekete szöveget nyomtattam. Először egy 2-3 mm-es sáv volt hiányos, majd ez a sáv egyre csak nőtt. A fejtisztítások és helyreigazítások sorozata odáig vezetett, hogy közben már a cián is kifogyott, plussz a fekete patron hülyesége csak tovább fokozódott. Most már egyáltalán nem jön belőle semmi.
A hiba a patronban van (nem a fej, nem a szoftware, nem a dokk). Mikor megvettem már akkor gyanús volt hogy nem volt vákum a csomagban, de hát ki gondolta volna, hogy esetleg ez is baj lehet. A patront hiába ráztam, piszkáltam, sehogy sem akar normálisan működni.
Most a nyomtassolcson.hu-ról rendeltem egy garnitúrát. Remélem a legjobbakat.
Viszont azért elég elszomorító az, hogy folyamatosan próbálom magam meggyőzni, hogy "igen, még mindig olcsóbban jövök ki így, mintha folyton a kis garázsnyomdákat vadásznám", de ezekkel a bohóckodásokkal csak festék és pénzpazarlás lesz az egész. Remélem ez volt az utolsó rossz patronom
-
ildi
csendes tag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
most látom csak hogy folyamatosan pirosat világít a LED, nem pedig villog a patron csere után. Ez mit jelent? mit jelent ha villog?
-
ildi
csendes tag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Hát a helyzet az az, hogy kiírta hogy nem ismeri fel, hogy nem kompatibilis vele, hagytam is a fenébe, aztán meg kiírta hogy közben kiürült egy másik szín (????), és azt cseréljem ki, de viszont mutatja hogy az állítólag nem kompatibilis színek viszont teli vannak, tehát úgymond a tintaszintet meg látja. A feketének meg erre kiírja hogy üres, közben meg még volt benne egy csomó még a másik színek cserélgetése előtt (a szint jelző szerint). Szóval most ami villog már fogalmam sincs hogy mire vonatkozik: az állítólag üres feketére vagy a nem kompatibilis másik két színre??? ha most vennék feketét és beleraknám, tutira arra is azt írná ki hogy nem kompatibilis, de nem lesz más választásom szerintem és így kell majd lecsekkolnom hogy működik e még. Lefogadom hogy akkor majd a 4. színnek fogja kiírni hogy nincs benne, pedig van.
-
ildi
csendes tag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
nem hiszem, mert vettem még másik kettőt is azzal is ugyanazt csinálja.
kapásból 3 gyárilag hibás utángyártottat vettem volna?! -
ildi
csendes tag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
kihúztam a hálózatiból, az USB-t is a gépből, de semmi változás. A driver is újra lett rakva. Gyári patronnal meg nem próbálkoztam, ezért veszek utángyártottat, azt is ugyanattól a cégtől (Remax). Lehet akkor következőnek majd megpróbálok egy másik céget. Addig is egyéb ötlet?

-
ildi
csendes tag
Sziasztok!!!
van egy EPSON DX4000es multifunkciós nyomtatóm, és az istennek se akarja többé felismerni az utángyártott patronokat, azt írja hogy nem kompatibilis, pedig már vagy egy éve mindig f@szán működött az utángyártott patronokkal. Letöltöttem ezt a Service Utility-s izét is, de mi a fenét kezdjek vele?? ráadásul ezt a típust nem is tudom kiválasztani a listából a progiban. Válasszam az unsupported model-t?? ez a kis progi meg tudja oldani ezt a patron nemfelismerős problémát? vagy kéne nekem egy ilyen chip újraíró? MIT CSINÁLJAK? légyszi vki segítsen, mert most nincs időm, hogy elmerüljek itt a korábbi hozzászólásokban, már biztos másnak is volt ilyen gondja. NAGYON KÖSZI BÁRKINEK A TANÁCSOT VAGY SEGÍTSÉGET! -
Soltree
csendes tag
válasz
brslacika
üzenetére
Hello!
Valószínüleg a patronnal van a baj. Először én is így jártam. Betettem az utángyártott patront, és nem nyomtatott. A hiba az volt, hogy nem tudta kiszívni a festéket a patronból, ezért a sárga szalagocska alatt lévő légnyílást, tűvel megpiszkáltam, ami után a vákum teljesen megszűnt, a nyomtatás pedig újra gondtalan volt
Mondjuk ami azt illeti, először a frász kapott el
-
brslacika
csendes tag
sziasztok!
nekem egy epson stylus DX5000-es nyomtatóm van. ma vettem bele fekete patront kicseréltem ahogy kell. viszont nyomtatni nem akar. mi lehet a probléma? sürgős lenne nagyon. előre is köszi. -
fer
őstag
Na lehet kezd megoldódni a problema! Valószínü buborékok lehetnek a patronban a feltöltés miatt, és ezáltal a nyomtatófejben is, de a sárgán már régóta van két csik, amit sehogy sem akar eltüntetni valószínü beszáradhatott két fuvóka! Ki tudja hogyan lehet a C45 -ről leszedni és kimosni a nyomtatófejet?
-
fer
őstag
Ma feltöltöttem ezzel :[link]
a fekete patronomat (C45) de egyfolytában csíkosra nyomja a feketét! Mi lehet a baj, ennyire gyenge lenne ez a tinta, vagy valamit rosszul csinálok, a patron egyépként G&G!
-
bara80
csendes tag
Hali!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Pár hónapja vettem egy Epson DX4400-at. Már a telepítésnél problémába ütköztem! Mindent tutin fölrakott, csak a nyomtató tulajdonságai ablakot prezentálja cseh, vagy szlovák nyelven! Miár többször újratelepítettem, másik telepítőlemezről is!
Mivel nem szándékozom a közeljövőben nyelvet tanulni, szeretném ezt a problémát másként megoldani!
Előre is kösz!
-
Soltree
csendes tag
Lehet , hogy valami vírus figyel be a gépeden.
Egy windows telepítésnél talán egyszerűbb lenne, ha a nyomtatót telepítenéd egy másik gépre (a legjobb megoldás egy laptop lenne), és úgy próbálnád meg. Ha más gépen (ami jó), azaz más op-rendszerrel és friss epson software-el is ezt csinálja, akkor tényleg a nyomtató a hibás.
Sok sikert!
-
Marshall18
csendes tag
#238?
-
BearGOD
tag
Nemcsak csajom docujával csinálja, egyk régebbi szerződés amit írtam azis! Jaés egy lapot többször kinyomva mindig máshol rossz! de nem csíkoz, meg minden lépték stimmel!
Ismerősök azt mondják hogy valszeg software, de az illesztőprogit már újratettem! Lehet windózt kéne tennem? már asszem 4 hónapos....
-
Soltree
csendes tag
Hello
Szerintem a barátnőd dok file-val van a baj, legalábbis én ezt gyanítom.
Minden dokk-ot, és minden képet nyomtat, csak azt az egyet nem???
Próbáljátok meg esetleg átpakolgatni egy új word file-ba a tartalmat! Az innen-onnan összevágott vagy túlszerkesztett tartalmú word dokk-ok, szoktak néha ilyen furcsaságokat csinálni.Pl. nővérem is szakdolgozatát nyomtatta volna, és mikor elvitte a kis garázsnyomdába, akkor ott látta, hogy a gép úgy ahogy van felforgatta az egészet.... Vagy amikor én szerettem volna szakdogát nyomtatni, akkor a tartalomjegyzékben, csak 3-as számot nyomtatott (hol ott több mint 60 oldalas cucc volt szépen felaprózva). Az én esetemben ekkor az segített, hogy a file megnyitása után, a jobb oldali görgető vackot szépen le kell vinni a szakdoga legvégére (legaljára), majd vissza, és láss csodát, a nyomtatási képben már szépen szerepelt a pontos oldalszámozás.
Szerintem nem a nyomtató a ludas

-
BearGOD
tag
Senki nem olvassa mesterek? Help kéne nan!
-
BearGOD
tag
Hy!
Van egy kb 2 hónapos dx7400-am!
Olvastam hogy a gyári patron gyorsan fogy, ezt énis tapasztalom, de nem ez a problémám!
Folyamatosan szoktam nyomtatgatni, legtöbbször szöveget (szerződések és hasonlók)!
Eddig minden rendben! Jött a csajszim, csinált valami szakdolgozatot és kéri hogy nyomtassam ki!
Ki is nyomtatja nincs semmi hibaüzi meg semmi! Nézzük a lapot: volt ahol kihagyott pár szót, volt ahol épphogy nyomtatott pár szófoszlányt! Ahol nyomtat ott szép, rendes nyomtatás, ahol hiányzik ott pedig nulla festék, semmi folt! Tisztításnál minden rendben, fejigazítás lefuttatva! Ha scanneléssel nyomtatok akkor minden ok, de ha a csajom dokuját akarom, akkor hibázik! Nagyritkán valamelyik oldal jó.
Szoftvergond lenne? Remélem, mert kib@szom a 4.ről!
Megpróbálom, újrateszem az illesztőprogiját, hátha...
addigis, ha valaki tud valamit az plz help!
thx -
Soltree
csendes tag
Hali!
A nyomtassolcson.hu -ról mi a véleményetek? Érdemes onnan patront venni???
Esetleg mi az, ami tőle jobb?
-
Kis_Ördög
csendes tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy kis problémám. Epson DX4450-es nyomtatóm van... Ma hoztuk haza a szervízből ahol állítólag jól ment. Erre ráteszem a gépre. mint mindig. és még mindig ugyaz a problémám. Miér t van az, hogy "Ezt a dokumentumot nem lehet nyomtatni" szöveg jön ki mindig. és magától kikapcsolódik a nyomatató. Holott teli vannak a patronok van benne 80db lap. és semmi..
Danke.. aki tudja mi is itt a gond.
-
zuzi01
csendes tag
válasz
Marshall18
üzenetére
Szia!
Nekem is DX 4450-es nyomtatóm van.
Hűha, a 4 perc az elég sok
Nekem fél oldalt 15 mp alatt fénymásol le.
Nem tudom mi lehet a hiba nálad
-
Soltree
csendes tag
Hello fer!
Én ilyen patron-progiról még nem is hallottam, érdekes.
Én T0711-T0714 patronokat használok (DX7400), utángyártottat, és szerintem abszolut korrektek. Az első utángyártottat személyesen vettem meg, hogy ha esetleg előfordulna a "chipes probléma", akkor könnyebben tudjak balhézni, de nem volt semmi gond.
Az egyetlen egy bajom az az, hogy amikor csak egy patront cserélsz, akkor "betöltés" címszó alatt mind a 4 patronból locsolja a festéket, kb. mint amikor fejet tisztítasz.Ja, egyébként valaki nem tudja, hogy miképp lehetne a gépet lebeszélni az önkéntes fejtisztítgatásokról??? Mert engem tökre zavar, hogy majd minden második héten csinál egy ilyen mutatványt, és a patronokból meg szépen fogy a festék...
Az epson kézikönyv, meg a használati útmutatós progi mind azt szajkózza, hogy ha nem tetszik a nyomtatás minősége, akkor csinálj fejtisztítást, de könyörgöm, hagy döntsem már el én, hogy tetszik-e vagy sem a minősége, és ne a gép pazarolja itt nekem a festéket, mert hát ugye "minden a vásárlókért van" 
-
fer
őstag
Na tegnap nekem is sikerült feltámasztanom a C45-et, már több mint egy évet hevert a szekrény tetején, azóta már többször is szétszedttem, de sosem jártam sikerrel, de tegnap rábukkantam erre e fórumra, és én is letöltöttem hozzá a szervízprogramot, és ígyy most olyan mint régen! Bár az enyémben rengeteg hulladék tinta volt a párnákban, ezeket kimostam, biztos ami biztos! Hálás köszönet a programért, nélküle már biztos az örök vadászmezőkön allulról szagolná a patront!!

-
Soltree
csendes tag
válasz
Marshall18
üzenetére
Epson Scan-be nézd meg! Azon belül pedig válaszd a professzionális módot!
-
Soltree
csendes tag
válasz
Marshall18
üzenetére
Hello!
Én azt sejtem, hogy: Jó/alapos munkához idő kell!
Esetleg nézd át a scannelési beállításokat! Csökkentsd a dpi-t vagy a képméretet (%) és akkor a felületesebb munkát hamarabb fogja elvégezni.
Én egyszer megpróbáltam ezeket az értékeket a maximumra felvenni, és a szkenneléshez min 1 órát kért volna
de természetesen ezt nem vártam meg, csak a határokat szerettem volna megismerni. 
-
Marshall18
csendes tag
Ja és ugyanazt a dokumentumot a gépre 9 mp alatt scanneli be. A másolási programban lehet valami gubanc?
-
Marshall18
csendes tag
Sziasztok!
A mai napon vettem egy dx 4450-es multis gépet. Ha valakinek estleg ilyen van, akkor az írja már meg, hogy egy fél a4-es fekete szövegű oldalt mennyi idő alatt fénymásol le nektek! Nekem kb 4 perc volt, holott az edigital oldalon 4 sec-ot írnak egy teljes oldalra... A készülékben lehet hiba?
-
kukac669
csendes tag
azt nem tudodm mikor gyártották am idén február végén vettem a Corába
T0711es parton kell bele! mostmár rendbe jött de eddig a scant se akarta használni ... és a nyomtató fej se úgy mozgott ahogy kellet volna neki :S holnap megyek vissza a boltba ahol vettem hogy vagy a pénzem aggyák vissza vagy fogyasztó védelem mivel majdnem szétcseszte az egész gépet , más fórumon is utána olvastam és írták hogy más chippek vannak benne amik nem ehez valóak (sok kínai sz*r) -
kukac669
csendes tag
Hello van egy DX4450es multim és amikor beleraktam az utángyártott fekete patront(print-rite)
semmit nem csinált az jelezte hogy jó a feketém 1. nyomtatás után azt írta hogy minden patronom üres!! ha vlaki tudna segíteni annak nagyon örűlnék előre is kössz a választ!! -
Soti2
csendes tag
Van egy Epson Stylus photo R340-es nyomtatóm, amivel eddig meg voltam elégedve.
Egy A 4-es képet nyomtattam, ami szép is lett, és a végén kiírta, hogy kifogyott a tinta (Magenta), cseréljem ki!
Fogtam egy új patront, betettem a helyére (Mint már sokadszor), és nyomtatni kezdtem.
De ez a szin kimaradt (fúvoka ellenőrzéskor is teljesen üres a helye, ahova a kis csíkokat nyomtatná).
Egy csomó fejtisztítás után is semmi! Gondoltam új patront teszek bele, de azután is semmi.
A Prohardveren olvastam : (" nedves papírzsebkendőt tudsz a fej alá tuszkolni, és hasonlóan a fúvókák csonkjaira tegyél a titkos szerből.") és így is tettem, de sajnos nem segített rajtam.
"Epsonnál kicsit macerás a fejet kiszerelni" Na ez az!!!
Ebben, ha tudna nekem valaki segíteni, egy szájbarágós leírással, nehogy nagyobb bajt csináljak, nagyon megköszönném!Előre is köszönöm önzetlen segítségeteket!!!!
Üdv.: Soti!!!
-
Soltree
csendes tag
Hali!
Egy hete vagyok tulajdonosa egy Epson DX 7400-as szerzeménynek. Végülis eddig nincs vele semmi bajom. Gyorsan dolgozik és a minősége is elfogadható, viszont a topic olvasgatása után kis hiján a frász kerülget.
Először a számláló ügyeskedése vette el a kedvem...1 év után tényleg le fog állni a cuccom
???
Letöltöttem a SSC Service Utility 4.30-as progit, hogy jó előre felkészüljek és utánajárjak az esetleges problémának, de ennek a proginak az adatbázisában nem találtam a készülékem típusát. Most akkor nem is fogja nekem kiiktatni a számlálót ha beüt a villám? Vagy ez a baromság az új modellekben már nem okoz majd problémát??? (Egyébként más topicokban olvastam, hogy ez a számlálósdi valójában benne van a Canon és HP készülékekben is.)
A másik probléma a tintapatronokkal veló ügyeskedése, miszerint a gép fogja magát és eldönti, hogy márpedig az adott patron üres (hiába van az még félig). Egy-két előző hozzászóló szerint ezt a problémát ugyancsak meg lehet oldani, ha a már említett programmal kiiktatjuk patronok chipjét. De akkor itt én megint csak bajban leszek ha a progiban nem találom a készülékem típusát...Az egyébként még elfogadható, hogy nem minden utángyárottat fogad el a gép, gondolom ragaszkodik a 3.1-chipes patronokhoz, amihez már 900Ft-os áron is hozzá lehet jutni. Na bumm, hát jó akkor legyen, 4000-ből kijön egy teljes feltöltés.
Emellett a többi hülyeségéhez is hozzá lehet szokni, például hogy csak akkor hajlandó működni, ha mindegyik patronban van némi festék, vagy hogy idővel a fejtisztítgatásokból visszamaradt tintahulladék-tárolószivacsot cserélni kell. (ezt ugyanúgy meg kell tenni a Canon és Hp nyomtatók esetében is).Valaki érti ezt a SSC Service Utility progit? Kinek mi a tapasztalata?
Légyszi nyugtassatok meg, hogy amit vettem az nem sz*r
! Szeretném legalább 4 évig problémamentesen üzemeltetni ezt a gépet. Minden építő jellegű hozzászólást szívesen fogadok! Az nem lehet, hogy az epson ennyire nulla legyen, mint ahogyan azt egy másik topicban állítják páran 
Minden jót! Csáó
-
veze
őstag
sziasztok...
végigolvastam a topicot..
hát nem tom.. van egy epson 440-es nyomtatom kb 8 éves, eccer látott eredeti patront ,amivel megvettem..eddig jo volt most a tesztábránál a feketéböl 3-4 csikot kihagy..de ezt többszöri fejtisztitás után se képes elhagyni.. igaz most lejárt patron van benne mind fekete mind szines, de ez utobbi még jo.. vettem már egy utángyártott nem lejárt feketét, de azt még nem tettem bele..
szval gondoltam elhaladt az idö felette és veszek az idén egy R285-öt..de elbizonytalanodtam a topic végigolvasása után..de akkor milyet.. nem elég a csak fekete,, mer akkor lézer mellett döntenék..
hát nem tom.. -
cssztivi
csendes tag
Hali
Asszem tévedsz mert a vékony csíkok a tesztnyomtatás csikjai. A fejtisztitást nem látod mert az a fej alatti párnára megy, és nem kevés tintát nyom ki.
Az a szomorú a dologban hogy számtalanszor tapasztaltam bekapcsolás után fejet tisztit a gép ha kell ha nem. Sőt ujabban kikapcs-nál is tapasztaltam.Sokan panaszkodnak az új gép nem bir eleget kinyomni. Persze mert demo kazetta van benne de ezt nem reklámozzák. Ez 10 lapra elég kb. Szóval van baj. Én 3. éve kinlódok egy cx3650-nel, most ott tartok hogy szétszedtem a fejet, mert nem tudtam belenyugodni hogy nincs sárga. Nem is lesz mert kampó. Döntenem kell mit vegyek helyette. A fej szerintem egy bóvli. Sacc sorozatban 500 Ft-ért le lehet gygyártani. Ha tud valaki olcsón csere fejet megköszönném, mert egy amatőr sosem adja fel a kutya uristenit az EPSONNAK, Majd én megmutatom neki hogy veszek egy CANON-t.
Sztivi

-
spitta
csendes tag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Köszönöm válaszod!
Ahogy mondtad, befürödtem és nem is akárhogy. Már a második helyről rendeltem tintát, a helyzet viszont ugyanaz. Az R285-ös szörnyeteg nem ismeri meg a patront, újat kér. Szerencsére visszatérítik az árát, ámde ez nem tekinthető megoldásnak. Az előző C66-os brájzlival nem volt semmi gondom, jelezte hogy nem eredeti a festék, de tökéletesen nyomtatott. Egyenlőre huzigálom szálanként a hajam, mást ötletem nincs
-
RoyalFlush
őstag
Csak nem befürödtél valamelyik utángyártott típussal (kérdésedből adódóan)?

Szerintem ha neten találsz, vagy bemész valamelyik számtech boltokba, irodatechnikai üzletekbe és tudnak ajánlani a típushoz valót, akkor feltehetően működik is majd vele (mindenesetre őrizd meg a kapott blokkot vagy számlát). Hogy hosszútávon utángyártott patronnal használva milyen hatásai vannak jó kérdés. Én az Epson DX3800 típusú nyomtatómat több, mint egy éve használom utángyártott patronokkal, és ezidáig nincs probléma vele. Sajnos személy szerint nem tudok neked bővebb információval szolgálni, de mivel nem igazán pörög a topic, próbáltam valamilyen módon segíteni. -
spitta
csendes tag
Sziasztok!
R285 nyomtatóhoz tudnátok-e után gyártott működóképes tintát ajánlani?
-
Lenry
félisten
hogy veszek rá egy Epson nyomtatót, hogy a színes patronból keverje ki a feketét a kifogyott fekete helyett?
-
RoyalFlush
őstag
Szerintetek az mitől lehet, hogy az Epson DX 3800 típusú multifunkciós nyomtatóm scannelés közben (egy bizonyos ponthoz érve) kattan 1et

-
RoyalFlush
őstag
-
bence2005
csendes tag
Sziasztok!!
az lenne a kérdésem, hogy van egy Epson DX5000 típusú nyomtatóm, amiben utángyártott patron van, és amikor betettem mind a négy színt kétszer végeztem fejtisztítást, ezek után a ciánban 70% a magentában 80% a másik kettőben pedig 100% tinta maradt, ez normális?
Valamint még zat is megkérdezném, hogy nem-e lehet beállítani a nyomtatási beállításokban, hogy csak fekete-fehér nyomtatást végezzen, mert egyszerűen nem tudom, hogy hova lesz a színes festékem, mert ha nem nyomtatok vele sokáig akkor kifogy, vagy nem tudom, hogy hova lesz. Valamint, ha fekete-fehér dokumentumot (pl: szöveget) nyomtatok akkor csak a fekete tintát használja, vagy a fekete színt kikeveri a többiből??Előre is köszönöm a válszokat.
-
RoyalFlush
őstag
Én csak azt tudom mondani vannak akik elégedetlenek, és ennek hangot is adtak a Soha többet EPSON topicban

-
ÖregM
csendes tag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Megtettem.

Én bízom bennük.
Már legalább 15 éve (lehet, hogy több
) Epsont használok.
Az első egy FX-1000 mátrix volt. Még ma is kiválóan működik. -
ÖregM
csendes tag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Kösz

-
RoyalFlush
őstag
Létezik USB - LPT converter (Google találatok), jómagam is használtam anno.
Környékeden lévő számítestechnikai üzletekben érdeklődj utána.
-
Üdv!
Egy olyan problémám van, hogy van egy Epson Stylus C43SX nyomtatóm. Ezt szeretném laptopra kötni, de a printeren nincs USB port, a laptopon meg nincs LTP...
Létezik erre valami átalakítós mgoldás? És ez működik is? Tudna nekem valaki egy linket dobni, vagy egy címet, ahol lehet venni?
Ezer thx.
-
ÖregM
csendes tag
Üdv!
Nekem jelenleg egy Epson D88-asom van soha semmi gondom nem volt vele (1éves).
Mindenféle tintával működik. (A Tesco-s még becsomagolva vár a sorára
)
Vásárolni szeretnék egy DX 4450-eset, hogy másolni és szkennelni is tudjak.
Kérdés vegyem-e? Tud-e számítógép nélkül is másolni?Kösz.
-
RoyalFlush
őstag
Két tisztítást követően valóban nem kellett volna kifogynia .. vélhetően miközben szöveg és kép vagy kép minősében nyomtattál is használta a színes tintákat. Személyes véleményem az eddigi Epson nyomtatóimmal kapcsolatban (+amikkel találkoztam), hogy a tintával nem nagyon vagy nagyon nem spóroltak ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Itt rájötten, hogy nem elég csak a pipát betenni, de a "Port Beállítása" kockára kattintva is meg kell erősíteni. Az ilyen kéretlen belerondtások elhárítása több energiát fogyaszt, mint a tényleges munka." gyalogh3

kapásból 3 gyárilag hibás utángyártottat vettem volna?!

!!!!
T0711es parton kell bele! mostmár rendbe jött de eddig a scant se akarta használni ... és a nyomtató fej se úgy mozgott ahogy kellet volna neki :S holnap megyek vissza a boltba ahol vettem hogy vagy a pénzem aggyák vissza vagy fogyasztó védelem mivel majdnem szétcseszte az egész gépet , más fórumon is utána olvastam és írták hogy más chippek vannak benne amik nem ehez valóak (sok kínai sz*r)

atala