Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
Sziasztok,
kérdésem csak közvetetten tartozik a topikhoz, de talán a többség egy szekrénybe suvasztja a htpc-jét, így legit lehet a hőelvezetés témája itt is.
Egy cimbinek segítem az alábbi média központot tervezni, és elakadtunk ott, hogy talán kéne hőkivezetés. Szerintem igen, de meggyőzhető vagyok
Ez a média szekrény metszete (~2,5m), falra függesztve, elöl egyik részén füstüveg, illetve zárt fa ajtók.HTPC , WiFI AC 0-24, a többi eszköz pedig napi több óra használatára lehet számítani, így mindenképpen aktív keringetés kell, aho la fő szempont az AVR hűtése, mivel az passzív.
Ami nehezíti a dolgot, hogy a felső részt semmiképp nem szeretnénk megnyitni, illetve preferáltan a baloldalt sem, így maradt a szekrény jobb oldala és az alja.Az én első elgondolásom az volna, hogy a szekrény bal végén ventilátorokat telepítve lefele fújjuk ki a levegőt, így pedig passzívan szívnánk be jobb oldalról a friss levegőt, végigvezetve azt az eszközökön.
Az ajtókon ugye jöhet be fals levegő, kérdés, hogy ez mennyit tud rontani a hatékonyságon.Ha direkt válasz nem is lesz, akár egy topik-útbaigazításért is hálás lennék
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- E-roller topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mercedes topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest