Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- 
			  LOGOUT Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  rene85

üzenetére rene85

üzenetéreAz FSP működik a másik alaplappal. Ez rendben. 
 Az FSP háklis az induló terhelésre, de már kötöttem rá mindnféle ellenállást.
 A 8 pinesbe 4-es csati bedugva. Megmértem nincs különbség a 8 és 4 pin között csak a több érintkező.
 A 24-es teljesen bedugva.Valaki használ ilyen konfigot paneltáppal? (A5300-as proci, Gigabyte F2A55M-HD2 alaplap, 2GB RAM és egy 60GB-os mobil HDD.) 
 Mekkorával működik?
- 

válasz  rene85

üzenetére rene85

üzenetéreHázimozis topikban BBéci tesztelt már sokféle TV-t és az ő írásai alapján azt tudom mondani, hogy a TV-k az optikai kimenetükön a saját tuner-jük hangját (ha az adott digitális adás 5.1-es hanggal jön) + a beépített médialejátszójukon lejátszott tartalmak 5.1-es hangját tudják csak 5.1-ként kiküldeni. Külső források hangját csak sztereóként tudja továbbítani. Ezekben az esetekben külön kell megoldani a hangot, hogy valódi 5.1-et kapj. 
- 

mpierre veterán válasz  rene85

üzenetére rene85

üzenetéreEz még nem sok infó. A samu tv-m is tudja a dts-t, de csak a 2.0-t.  Akkor marad a próba, az okot adhat a bizakodásra, hogy az lg-k egy része tudja az 5.1-t átszűrni magán. Akkor marad a próba, az okot adhat a bizakodásra, hogy az lg-k egy része tudja az 5.1-t átszűrni magán.sb: Amennyiben a saját tunerén kapja a jelet, akkor megeshet, de nem sok ilyen tv van. A médialejátszóról lejátszott filmekkel is ugyanez a helyzet. Középkategóriás tv-k elég ritkán tudják ezt, pedig jogos elvárás lenne egy bizonyos méret felett. Szerintem. Hálószobába - bár oda nem rakok tv-t - felesleges az 5.1, de a nappaliba, oda kell, ha van rá igény. 
- 

emre veterán Egy Chieftech alapu, Viglen gyártmányú normal ATX-es fekvő ház. 
 Táp nélkül, a Mogyoro-ban 2,5k
 Az AT és ATX formátum közöttt bazi nagy különbségek vannak.
 Gyakorlatilag az összes alaplapi csavarhelyet át kell fúrni, hogy rögzítani lehessen.
 A táp valószínűlen nem fér bele, a PCI kártyák magassága és elhelyezése teljesen más.
 Nekem kevés pénzem van a dologra, és adott egy NF2-es tuti alaplapom procival,
 ezért ezt a házat vettem meg.
 20k-ból már lehet venni faxa cuccot.
 Csak Mini ATX, vagy normál ATX házzal foglalkozz!
- 

emre veterán Helló! 
 Röviden: nem!
 Bővebben: nem kívánom senkinek sem azt a lakatosmunkát amit az igényelne, hogy egy AT formátumú házba egy normál ATX-es lapot bele lehessen préselni.
 És akkor még a korrekt szellőzésről, a bővítőkártyák elhelyezéséről nem is beszéltünk.
 Nézd meg azt a linket a mit feljebb dobtam be.
 Ennél olcsóbban nem láttam fekvő normál ATX-es házat.
 [Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- LG OLED65C31LA 65" OLED 4K UHD evo TV! G-Sync / 100Hz
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor marad a próba, az okot adhat a bizakodásra, hogy az lg-k egy része tudja az 5.1-t átszűrni magán.
 Akkor marad a próba, az okot adhat a bizakodásra, hogy az lg-k egy része tudja az 5.1-t átszűrni magán.