- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
adam89 #47973 üzenetére
Örülök, hogy megjavult, néha én is tapasztalok érdekességeket
Ha GUI kell, akkor simán felmegy és jó Ubuntu Desktop-on is, mely böngészőt is tartalmaz, vagy az is jó, hogy Ubi Server + gui-t teszel fel ami 1 parancs.
sudo apt-get install ubuntu-desktop
Segítség még , hogy a blogomon csináltam egy leírást mely elég részeletes és EGL-es kodit tartalmaz + torrent + samba megosztást.
Amúgy ha valami működik nem szabad bántani
-
stigma
addikt
válasz
adam89 #47969 üzenetére
Hi, EGL-es kodi sem volt jó ? Itt megtalálod.
Nálunk elég sok embernek van N3150/3160/N3050 illetve ezen lapok következő generációja és tökéletesen mennek a HD hangok + színek is.Itt az első hsznben lévő 2. KODI settings és 3. menüpontban lévő Color Setting részt is átállítottad?
Nálam 42-es TV-n elég jók a színek, ismerősömnek teszteltük a közel 2m-es vásznon projektorral és nem volt gond.
Böngészős megoldásra max az Ubuntu/Win ami ajánlott, ha sima médialejátszóként használnád csak, akkor Libreelec\ Openelec esetleg OMSC, habár az utóbbit nem használtam még soha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest