Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTX
tag
válasz pH03N1xM #9058 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
A mpc hc nem biztos, hogy alkalmas lenne, mert csak táviranyítóval szeretném vezérelni, valamilyen hasonló felület kellene, mint a w media center.
A video kártyánál az alaplapi is ati lenne, a catalystal gondolom azon is lehetne állítani, csak abban nem vagyok biztos, ha csak video lejátszás a cél, játék nem érdemes-e egy 55xx, 56xx kártyát tenni bele, hiszen az azonos chipes média lejátszók képminőségében is van különbség. -
brazso
tag
válasz pH03N1xM #9033 üzenetére
Találtam itt egy klassz videorögzítő kártya keresőt. Egyetlen találatot dobott a keresési feltételeimre, egy AVerTV CaptureHD kártyát. Azt hiszem meg is felelne a céljaimnak (hibrid tuner pci-e kártya analóg és hdmi videó bemenettel, de sajnos nem működik Linux-on
Unus pro omnibus, omnes pro uno
-
anti22
tag
válasz pH03N1xM #8737 üzenetére
Akkor szerinted nem hülyeség egy ilyen vfd-s imon cuccos házba fektetni?Nekem az a három jöhet csak szóba amelyiket fentebb emlitettem.leginkább az intertech 2008v.Lehet hogy kicsit túl van tervezve a táp de ha esetleg bele akarok tenni még egy videokarit crossfire-be akkor még jól jöhet.Akkor már soványka volna egy 450 es táp.Meg egyébként sem akarom gyengébbre vagy butábbra cserélni az alkatrészeim.Igaz matx alaplaphoz könnyeb volna házat is találni de szeretem ezt a deszkát.
Üdv:Anti
-
GerykO
aktív tag
válasz pH03N1xM #8649 üzenetére
Hidd el, ha lenne optikai, vagy legalább koax bemenet az erősítőn, használnám is. De mivel az erősítő képességeivel tökéletesen meg vagyok elégedve ezért biztos nem cserélem le (Yamaha natural sound RX-V393RDS + Yamaha hangfalak+aktív Yamaha mélyláda) Igaz hogy csak pro-logic hangzást tud magától, de igazából az 5x5ös szobámba tökéletes a 82 centis Sharp LCD tv mellé. Így is előfordul, hogy anyám bejön megnézni egy-egy filmet, és az akciójeleneteknél nem egyszer felpattan, vagy félrekapja a fejét, hogy mi van oldalt, vagy a barátnőm dettó... (pl: Legenda vagyok alatt, amikor már majdnem megvan a szarvas, és jön az oroszlán oldalról, na ott eddig mindenki azt mondta, hogy most majdnem szívrohamot kapott... ha mellé 3D-s projektor lett volna ki is ugrottak volna az ablakon )
Amúgy igazából amint kijönnek végre a FusionAPU-k akkor már cserélem is le a K7-es rendszerem, csak a fogyasztás miatt, mivel amire kell bőven elég ez is, csak a Coolink Bat-et is kezdem hangosnak tartani, meg a vinyókat is. Viszont még nem tudom, hogy mini-ITX rendszerben találok-e értelmes áron megfelelő felszereltségű/hűtésü lapot, vagy micro-ATX méretű lapra kell építenem. A tapasztalataimat meg azért írtam le, mert véleményt kértek az adott hangkártyáról.[ Szerkesztve ]
Válaszolj a privátra!!! Elég annyi is, hogy szarok rá(d)...
-
hati
addikt
-
Osibaa
senior tag
válasz pH03N1xM #8081 üzenetére
Intel DXVA-t nem próbáltam, messziről elkerülöm. AMD DXVA-t próbáltam HD 3250-en, ott én is hasonlót tapasztaltam, nehezen indult el, induláskor sok frame-et eldobott, utána már ment a film szépen, de ha megnéztem a statisztikát, akkor később is volt pár eldobott frame, összességében olyan érzésem volt, hogy erőlködik.
Ezzel szemben az ION teljesen más. Ezen sokkal gyorsabban indulnak a filmek, nincs szaggatás az indításkor, nincsenek eldobott frame-ek és kb. 150 HD film alatt még nem találkoztam olyannal, ami nem ment volna rajta (killa-sample-n kívül). Azt nem tudom, hogy minden nVidia karival így megy-e a DXVA, de az ION1 nagyon el lett találva."40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest