Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
Szerintem a 70-82" -s profi képcsöves TV -k fölött már eljárt az idő. A legújabb is több éves, a képcsövek egyrészt öregszenek, másrészt a HD tartalom annyival jobb egy közepes minőségű lcd -n is, hogy elmondani nem lehet. Márpedig mi másért építene az ember egy ilyen komoly gépet ?
A sima sd anyagokkal meg elboldogul bármi filléres vacak is már. -
sb
veterán
Pedig épp arról beszélek, hogy MEGÉRNÉ digitálisra váltani.
Ok, hogy van egy profi, akármilyen CRT TV a családban, de ha már HTPC-ben, digitális adásban, digitális tartalmakban és HD-ben gondolkodik az ember akkor a TV is elengedhetetlen szerintem. Ezt próbáltam leírni.Egyszerűen nincs értelme HD-vel meg a többivel foglalkozni emellett. Annyival rosszabb szerintem egy TV-out-os megoldás képügyileg.
Akkor (nem is olcsó, mert kb. 50-60k az alja) HTPC helyett előbb gyűjtenék egy LCD TV-re...
Ez számomra olyan mintha lett volna egy 10 éves kazettás lejátszód és most vennél mellé vmi über lejátszót... de bedugnád annak a jack bemenetére és továbbra is az prünytögne.
szerk: Vagy pl szó volt itt LED-es TV-ről... na arra meg főleg nem várnék. Egy nagyságrendnyi ugrás használatban és minőségben a CRT-LCD váltás (már ha HD és digitális tartalomról van szó). Erre meg az LCD-LED LCD váltás olyan kevéssé dobja már meg, hogy emiatt felesleges várni.
-
zeix
senior tag
Na igen, ez tényleg sajnálatos,
akartam venni egy 5670-es kártyát és nincsen rajta svideo kimenet.
Egy 100Hz-es síkképcsöves tv-nk van.
Én sem rohanok lecserélni egy lcd-re.
Ha vennék abból is csak ledeset vennék. Viszont még nem engedhetem meg magamnak...
Alternatívának kitaláltam, hogy veszek egy 9800GT kártyát, gyorsabb mint a HD5670 és van rajta svideo
A másik: a HD4850 bitang erős kártya, itt a hardveraprón 15-18 körül mozog az ára, ezen is van svideo.
Nem kell 230-at ráköltenem, hogy nézhessem tv-n a filmeket.
Plusz a Wii emulátor is vígan eldöcög ezzel a kártyával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest