Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 6thsense

csendes tag

válasz Bitlisz #7725 üzenetére

Ebből a post-ból láttszik is hogy szinte egyáltalán nem tudod mi is az elektronikus zene :)
    Annyit hozzáfűznék hogy még régebben mikor én is abban a cipőben jártam mint te ( nem ismertem az eketronikus zene világát - csak a poouláris szarokat) én is elhittem ezt a csak komolyzenén és akusztikus zenén jön ki egy hangredszer hangja, aztán szépen lassan emgtapasztaltam hogy, az oké hogy az akusztikus hangszerek "akusztikus" hangtulajdonságait nagy felbontású hangrendszereken lehet igazán kihallani , viszont az elektronikus zene "elektronikus" hangtulajdonságai, főleg dinamika, és inkább frekvenciasávszélesség ami jobb hangrendszeren jobban kijön. Illetve rengeteg olyan elektronikus zene van, amit olyan elektronikus hangszerekkel !!!! készítettek ,készítenek ,ami akár akusztikus modellezés !

Én a nagy ondrága highend és referencia kategóriát már értelmetlennek tartom,csak a névért kérnek rengeteg pénzt, aksuztikailag nem hoznak újítást ,tehát a highend-es emberkék hiába mondják hogy a komoly zene mennyire jó egy 3 milliós erősítő és front páron, nem lesz jobb ( csak annyira minimális szinten-hogy az fordítottan arányos az árral ) mint egy 500 ezres cuccon. Arról nem is beszélve hogy nagyban függ a falak hangja a kábelektől is, nem minde milyen kábelle, milyen kábelvéggel próbálkozik az ember.

Új hozzászólás Aktív témák