Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
6thsense
csendes tag
válasz
Bitlisz #7725 üzenetére
Ebből a post-ból láttszik is hogy szinte egyáltalán nem tudod mi is az elektronikus zene
Annyit hozzáfűznék hogy még régebben mikor én is abban a cipőben jártam mint te ( nem ismertem az eketronikus zene világát - csak a poouláris szarokat) én is elhittem ezt a csak komolyzenén és akusztikus zenén jön ki egy hangredszer hangja, aztán szépen lassan emgtapasztaltam hogy, az oké hogy az akusztikus hangszerek "akusztikus" hangtulajdonságait nagy felbontású hangrendszereken lehet igazán kihallani , viszont az elektronikus zene "elektronikus" hangtulajdonságai, főleg dinamika, és inkább frekvenciasávszélesség ami jobb hangrendszeren jobban kijön. Illetve rengeteg olyan elektronikus zene van, amit olyan elektronikus hangszerekkel !!!! készítettek ,készítenek ,ami akár akusztikus modellezés !Én a nagy ondrága highend és referencia kategóriát már értelmetlennek tartom,csak a névért kérnek rengeteg pénzt, aksuztikailag nem hoznak újítást ,tehát a highend-es emberkék hiába mondják hogy a komoly zene mennyire jó egy 3 milliós erősítő és front páron, nem lesz jobb ( csak annyira minimális szinten-hogy az fordítottan arányos az árral ) mint egy 500 ezres cuccon. Arról nem is beszélve hogy nagyban függ a falak hangja a kábelektől is, nem minde milyen kábelle, milyen kábelvéggel próbálkozik az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest