- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
MasterMark #57882 üzenetére
Arra már sikerült rájönnöm, hogy ha VLC-vel játszok le 5.1-es hangot, akkor az gond nélkül megjelenik az erősítőn, a tv-n keresztül. De csak az! Se a streamelt adások hangja, se a játékoké nem megy át 5.1-ben, csak és kizárólag, stereóban. Bármit is állítok a gépen, vagy az alkalmazásban.
Előkotrok egy régi ssd-t és próbaképp, teszek fel a gépre egy Win7-et, megnézem, az hogy viselkedik majd.
Olvastam, hogy a Win10-ben, teljesen átszabták a hangkezelést, ezért máshogy kezeli a dolgokat, mint a régebbi rendszerek. Bár én jelenleg Win11-et használok, de ebből a szempontból, mindegy...
De ez már csak egy ilyen utolsó próba lesz, mert napok óta ezzel kínlódok, fórumok tucatjait olvastam át már, csomó megoldást próbáltam, de ez a VLC-s dolog az egyedüli, ami összejött. Rengetegen kínlódnak ezzel a problémával egyébként, ami elég elkeserítő és dühítő, mert ennek egy teljesen alap, pofonegyszerű dolognak kéne lennie szerintem.
Analóg módon összekötve a gépet az erősítővel ( 3 jack-to-rca kábel ), működik egyébként a dolog, de ott meg olyan anomáliába futottam bele, hogy bármit is játszok le, a sub nem megy. Viszont amikor a teszthangokat játszom le, a hang beállításoknál, akkor meg gond nélkül megy az is! Így használhatatlan végül is. De, hogy ez is mitől van?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest