Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hm15
senior tag
válasz
devil-k #48975 üzenetére
Ha nincs HDR-es tévéd, legegyszerűbb módszer elindítani egy portable MPC-BE-t, az majd automatikusan SDR-t kreál belőle. Erről nem tudtam, hozzászólásokban olvastam és kipróbáltam, szinte hozzá se kell nyúlni. Ha HDR tévéd van, ahhoz be kell állítani a madVR-t, amit egyszerűen leírni nem lehet, de linkeltek pár hsz előtt leírást. Ha már él a madVR alapbeállítás, azután csak meg kell adni az átküldés módot, utána a tévé felismeri és HDR módba vált. HDR és SDR tévéhez is kell HEVC dekódolásra alkalmas hardver. Amin szerintem még elbukhat az ügy, hiába áll rendelkezésre minden alkalmas sw és hw, madVR DX mód, ablak és HEVC dekódolás, ezeket többféleképpen lehet keverni. Ezt a hármat kell egységbe hozni és mennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3717
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest