Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Patice #48952 üzenetére
Komolyan mondod, hogy úgy lett volna inkább életszerű feltennem a kérdést, hogy "HDMI 2.0-ás csatlakozójú a kábeled"?!... Amúgy meg a csatlakozó szerinted nem a "kábel" része?
Amúgy nem vitatom amit írtál "elméletileg", de ezt most inkább hagyjuk "gyakorlatilag"...
Megfelelő felbontású/minőségű rendszerhez megfelelő kábel kell. Többmilliós rendszer hangját simán visszafogja egy szar (=/= olcsó!) kábel. ->OK, nem vagyok egy top HDMI guru, de ezt én még mindig nehezen tudom elképzelni. Van "jó kábel" és van "rossz kábel". Ha egy HDMi kábel "rossz", akkor okozhat anomáliát, kihagyást, pop-okat, efféléket, de hogy effektíve "jobb lesz az egész hangminőség" úgy általánosságban, csak azért mert "prémium" plecsnis kábelt használunk egy "nem rossz", de nem is "prémium" kábellel szemben az továbbra is elég furcsán hangzik nekem. Szerk.: ("Rossz" = "hibás")...
Amúgy, hogy mindenkinek olyan hű de könnyű legyen, van már ugye 2.0b és 2.1-es HDMI is. Ők biztos tudják, hogy miért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kuponkunyeráló
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Építő/felújító topik
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest