- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jancsi20
csendes tag
válasz
cinemazealot #48414 üzenetére
Hát nem tudom, hogy ki hogy van vele, De jelenleg egy XYXEL NSA 310 S típusú NAS-t használok minden célra(MINIDLNA, FTP SZERVER, Megosztások, torrent, webkiszolgáló! STB.), de kinőttem. Keveset fogyaszt, max 20W. Én amúgysem közvetlenül néznék rajta filmeket összedugós módszerrel, hanem Streamelném a TV-re, WIFI-n keresztül, Eddig ment jól. A másik, hogy Akár Plex szervert is telepíthetnék. A másik lényeg, hogy akár win 7 is lehessen rajta.
Szerintem ez kivitelezhető nem? Most van ez a KODI, lejátszó, mindenki ajánlja, de nem csak ez van. Miért olyan jó? Ha ez a kis egymagos gép kb 800 Mhz, 256 Mb rammal ezeket el tudja végezni.
Szerintem egy gép működhet HTPC és NASként is, Az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest