- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
válasz
gjanner #45273 üzenetére
Ez nekem is megvan. Nekem a 17-es Kodi csinálja főleg. Bizonyos részek állnak a képenyőn a többi ugrál és zölden villog is.... Hang megy tovább. 16-ban (Jarvis) ott néha megakadt fejezet ugráskor, de beletekerésre többnyire ment tovább... Egyébként ezt tapasztalom már legalább Gotham óta AMD-n (A8-7600).
Legfrissebb Crimson Catalyst 16.92 fenn, régebbit nem tudtam feltenni a friss windows-ra az újabb bétaval meg ue. a helyzet. Éppen ezért riportoltam is a hibát itt: http://trac.kodi.tv/ticket/16979
(A cím ne tévesszen meg senkit, telefonról nyomtam, BD-t átírta BE-re
)
A Kodi csapata azt mondja AMD driver hiba... Intelen teszteltem, ott jó valóban. Akinek ilyen problémája van ezen a Bug ticketen riportálhatja/támogathatja (még a végén kiadják a Kodi-t az AMD hibára hivatkozva...)
AMD a legfrissebb driverében ír H264-es dekódolási hibákról... Viszont nekem a Jarvisban még nem jelentkezik ilyen durván ez a probléma, mint Kryptonban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest