Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz
Skillet #43682 üzenetére
Ezzel a one for all 7960 távirányító + eventghost + kodi kombóval lenne gondom.
Sikerült mindent beállítani, szuper, szeretem. Egy gond akadt, az irányokat (le,fel,balra,jobbra) nem sikerül rávenni, hogy ha nyomvatartom mondjuk a lefelé irányt, akkor folyamatosan lépkedjen. Csak egyet lép, amikor megnyomom. Ez így nem valami kényelmes, folyamatosan nyomkodni kell, ha sokat akarok lépni.
ILYESMIT (auto repeat current macro) próbáltam vele mókolni, de nem oldotta meg a dolgot.
Akinek van ötlete, legyen szíves segíteni, mert már csak ez árnyékolja be az örömömet
Köszönöm -
t.zolka
aktív tag
válasz
Skillet #43682 üzenetére
Nekem is ugyan ez a távom van. Vettem már hozzá mindenféle vevőt, hogy végre távról is be lehessen kapcsolni a gépet, de ezzel a HP vevővel még annyit sem csinál, mint bármelyik másik vevővel. Pl.: [link]Csak villog rajta egy visszajelző led, és ezen kívül semmi! A többi vevő legalább bekapcsolás után teszi dolgát, de ez...
Az első lapom egy ASRock E350M1 volt, hibátlanul működött a ki-be kapcsolás, távról, majd egy AM1H-ITX, ott is! Aztán N3150-ITX, ennél sehogy sem sikerült távról bekapcsolni, most J3710-ITX és itt is oda kel szépen menni a géphez, és bekapcsolni.
Régen csak megnyomtam a távon a "Mozi" gombot, és bekapcsolt mindent, HTPC-t, erősítőt, projektort. Lassan ott tartok, hogy eladom ezt is, és veszek újra egy AM1-et...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Suzuki topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- No Rest for the Wicked
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest