Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bajnokpityu

félisten

válasz xtremetuning #41878 üzenetére

Nem kiszedem, de ahogy emlékszem a w7 és a w10 közötti képi difire, ugyanaz a zaj sokkal emészthetőbb w10en.

Többiek: sose próbáltam linuxos mozizást, nem is érdekel, és szkeptikus is vagyok. 10x oppot meg anno a 14es kodit néztük össze nálam, vásznon. kb egálra jöttek ki. Egyik se volt nézhetetlen, de oppo mellé nem vennék olyan szintű programokhoz gépet.

16os jobb, de nem sokkal. madVR előnye meg vásznon jön ki, és korántse látja mindenki. két kalibráló vállalkozót ismerek, egyik szerint nincs difi, másikuk meg tali után húzott haza installálni. Van, aki érzékeny rá, és van, aki nem.

Szóval azért irni egy szösszenetet, hogy aztán havonta elavuljon, meg csomó izlésficamos okoskodjon, h nem is úgy van, hát, én inkább nem kezdenék bele. Meg ugye nincs két egyforma PCse, egyforma driverekkel, simán lehet, h ami nálam üdvözítő, másnál nem. stb.. NEkem úgy általában elég a fórumokból, blogokból, részigazságokból, és izléstelenségből.

Nem viccelek, de kb 2 éve ott hever a logoutomban a htpc irás. Kb 70%nál abbahagytam, és nem publikáltam.

dedikált médialejátszókat kéne végre fejleszteni, és nem kéne ez az egész htpc szopakodás. Anno zenélés miatt kiűztem a PCt a nappaliból, majd megint visszajött, majd megint végre kiűztem 2 éve. Jó lenne egy igazán jó MP, és akkor filmre se kéne tartanom. Kár, h olyan pici a piac, akiknek oppotól jobb kép kell, hogy valszeg nem éri meg horror pénzeket ölni a fejlesztésbe.

Új hozzászólás Aktív témák