Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #41878 üzenetére
Nem kiszedem, de ahogy emlékszem a w7 és a w10 közötti képi difire, ugyanaz a zaj sokkal emészthetőbb w10en.
Többiek: sose próbáltam linuxos mozizást, nem is érdekel, és szkeptikus is vagyok. 10x oppot meg anno a 14es kodit néztük össze nálam, vásznon. kb egálra jöttek ki. Egyik se volt nézhetetlen, de oppo mellé nem vennék olyan szintű programokhoz gépet.
16os jobb, de nem sokkal. madVR előnye meg vásznon jön ki, és korántse látja mindenki. két kalibráló vállalkozót ismerek, egyik szerint nincs difi, másikuk meg tali után húzott haza installálni. Van, aki érzékeny rá, és van, aki nem.
Szóval azért irni egy szösszenetet, hogy aztán havonta elavuljon, meg csomó izlésficamos okoskodjon, h nem is úgy van, hát, én inkább nem kezdenék bele. Meg ugye nincs két egyforma PCse, egyforma driverekkel, simán lehet, h ami nálam üdvözítő, másnál nem. stb.. NEkem úgy általában elég a fórumokból, blogokból, részigazságokból, és izléstelenségből.
Nem viccelek, de kb 2 éve ott hever a logoutomban a htpc irás. Kb 70%nál abbahagytam, és nem publikáltam.
dedikált médialejátszókat kéne végre fejleszteni, és nem kéne ez az egész htpc szopakodás. Anno zenélés miatt kiűztem a PCt a nappaliból, majd megint visszajött, majd megint végre kiűztem 2 éve. Jó lenne egy igazán jó MP, és akkor filmre se kéne tartanom. Kár, h olyan pici a piac, akiknek oppotól jobb kép kell, hogy valszeg nem éri meg horror pénzeket ölni a fejlesztésbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest