- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #41878 üzenetére
Nem kiszedem, de ahogy emlékszem a w7 és a w10 közötti képi difire, ugyanaz a zaj sokkal emészthetőbb w10en.
Többiek: sose próbáltam linuxos mozizást, nem is érdekel, és szkeptikus is vagyok. 10x oppot meg anno a 14es kodit néztük össze nálam, vásznon. kb egálra jöttek ki. Egyik se volt nézhetetlen, de oppo mellé nem vennék olyan szintű programokhoz gépet.
16os jobb, de nem sokkal. madVR előnye meg vásznon jön ki, és korántse látja mindenki. két kalibráló vállalkozót ismerek, egyik szerint nincs difi, másikuk meg tali után húzott haza installálni. Van, aki érzékeny rá, és van, aki nem.
Szóval azért irni egy szösszenetet, hogy aztán havonta elavuljon, meg csomó izlésficamos okoskodjon, h nem is úgy van, hát, én inkább nem kezdenék bele. Meg ugye nincs két egyforma PCse, egyforma driverekkel, simán lehet, h ami nálam üdvözítő, másnál nem. stb.. NEkem úgy általában elég a fórumokból, blogokból, részigazságokból, és izléstelenségből.
Nem viccelek, de kb 2 éve ott hever a logoutomban a htpc irás. Kb 70%nál abbahagytam, és nem publikáltam.
dedikált médialejátszókat kéne végre fejleszteni, és nem kéne ez az egész htpc szopakodás. Anno zenélés miatt kiűztem a PCt a nappaliból, majd megint visszajött, majd megint végre kiűztem 2 éve. Jó lenne egy igazán jó MP, és akkor filmre se kéne tartanom. Kár, h olyan pici a piac, akiknek oppotól jobb kép kell, hogy valszeg nem éri meg horror pénzeket ölni a fejlesztésbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyaralás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest